Hae
Colour Outside the Lines

Kolmas joulukuuta

Tänään oltiin Vivian kanssa kotona, koska kärsittiin edellispäivän väsymyksestä. Avattiin rauhassa kalenterit, katsottiin telkkaria, tehtiin palapeliä ja yritettiin kuivata appelsiineja. Ei muuten onnistuttu! Täytyy yrittää vielä joku päivä uudelleen sillä hedelmäkuivurilla.

Käytiin myös illalla vanhempieni luona juhlimassa äitin tiistaisia synttäreitä. Äiti oli ostanut keto-jäätelöä, josta unohdin ottaa kuvan. Oli tosi hyvää eli voisin joku päivä ostaa sitä kotiinkin ja tehdä makuraadin tänne blogiin!

Tytöt odottavat innolla viikonloppua, johon on yksi yö, koska he pääsevät mummin kanssa mökille. Meillä on kerrankin myös täysin lapsivapaa viikonloppu. Niin tapahtuu ehkä kahdesti vuodessa.

Tänään sain Fazerin kalenterista Dumle-konvehdin, nam!

Huomenna vielä töihin ja sitten kaksi päivää vapaata. Kaksi aamua saa nukkua just niin pitkään kuin haluaa, luksusta!

Millainen joulukuun kolmas teillä oli?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.