Hae
Colour Outside the Lines

Viime viikkojen positiiviset x 15

Viimeiset pari viikkoa on ollut tosi kiire ja oon ollut superväsynyt, joten positiiviset asiat on unohtuneet täältä blogista. Sehän ei siis tarkoita etteikö niitä silti olisi ollut! 

Siksi nyt päätinkin listata viime viikkojen positiiviset x 15. 

1.kaunis syksy

Ulkona on ollut aivan upea ruska, jota me ollaan Vivian kanssa ihasteltu ulkona monta kertaa. Siis ihan pysähdytty katselemaan ja ihmettelemään. Ihan parasta asua kaupungissa, jossa luonto on kuitenkin lähellä. 

2. Vapaaehtoistoiminta ja laatuaika ystävän kanssa

Oon aloittanut uuden harrastuksen ja se on vapaaehtoisena toimiminen Hopella, joka auttaa vähävaraisia perheitä. Parasta hommassa on ehdottomasti ollut se, että yksi mun ystävistä aloitti sattumalta vapaaehtoisena yhtä aikaa ja ollaankin vietetty laatuaikaa yhdessä vapaaehtoistoiminnan parissa. 

3. askartelu

Meidän 5-vuotias on nyt selvästi kiinnostunut enemmän kädentaidoista, joka on tosi positiivinen juttu, koska aiemminkin häntä ei ole ne oikein kiinnostaneet ja me itse asiassa ollaan menossa asian tiimoilta neuvolalääkärille. Kynän ja saksien käteen sopiminen on hankalaa, koska lapsi ei ole oikein päättänyt onko oikea- vai vasenkätinen. 

Nyt ollaan tästä huolimatta (tai ehkä just tän takia) viime aikoina askarreltu hamahelmillä ja askarreltu kortteja, piirrelty ja väritetty. Ja ihanaa huomata miten innostunut lapsi on ollut näiden tekemisestä.  

 

4. LEIVONTAKURSSI YSTÄVÄN KANSSA

Käytiin ystäväni Katjan kanssa leivontakurssilla muutama viikko sitten ja siellä oli ihanaa. Ihanaa, kun tällaisille osallistuminen on taas mahdollista. 

 

5. pian alkavat työt

Mua on alkanut myös hiukan jo jännittää (hyvällä tavalla) pian alkavat työt, koska tänä vuonna mulla on paljon enemmän vastuuta kuin aiemmin ja se ehkä hiukan myös hirvittää. Heti alan miettiä, että entäs jos olenkin ihan huono vaikka tiedän handlaavani tilanteen hyvin. Ihanaa päästä taas tutun porukan kanssa töihin tuttuun paikkaan pariksi kuukaudeksi. 

6.ikean småland

Siis Ikean Småland on ollut yksi tosi iso ja positiivinen asia meidän taloudessa viimeisten viikkojen aikana. Vivia on käynyt siellä leikkimässä vähintään pari kertaa viikossa ja viimeksi työntekijä muisti hänet jo nimeltä meidän sinne saapuessa. 

Yksi iltapäivä minua nauratti, kun Vivia sai numeron #001 ja kysyin, että eikö tänään oikeasti ole vielä käynyt lapsia, johon työntekijä vastasi leikkineensä siellä jo 2,5 tuntia yksinään.  

7. hattara

Tänään Matkuksessa jaettiin syysloman kunniaksi hattaraa ja sekös meitä ilostutti. Se oli kiva piristys syyslomaan, jonka lapsi muistaa vielä monta kuukautta. 

8.meikkileikit

Leikittiin meikeillä lasten kanssa syysloman aloituksen kunniaksi ja jaksoin pitkästä aikaa itsekin meikata. Pitäisi meikata useammin, koska siitä tulee itselle niin hyvä mieli. 

10. kotitekoinen pizza

Tein myös syysloman alussa itse pizzaa ja vaikka gluteenittomasta versiosta tuli aika kamalaa, en voinut kuin nauraa itselleni. Onneksi sentään toinen pizza onnistui. 

11. Lähestyvä joulu

Kyllä, luit oikein. Tiedän, että nyt on vielä lokakuu ja monien mielestä joulun hehkuttaminen on liian aikaista, mutta mä tykkään fiilistellä lähestyvää joulua jo nyt. Ollaan Vivian kanssa lainattu kirjastosta jo monia joulukirjoja ja luettu niitä, katsottu jouluelokuvia ja mietitty jouluruokia. Meidän kausivalotkin on ollut ikkunoissa jo kuukauden. 

Jouluun liittyvä positiivinen asia oli myös, kun kaupassa huomasin joulukahvin jo tulleen myyntiin! 

12. Ensilumi

Kuopiossa satoi eilen ensilumi! Siis ihan oikeasti satoi lunta, joka pysyi päivän jopa maassa. Me käytiinkin Vivian kanssa lumileikeissä heti aamupäivästä ja Vivia oli ihan innoissaan. Lumi narskui ihanasti kenkien alla ja muistin taas miten paljon tykkään talvesta. 

13.hyvät kirpparilöydöt

Kävin äitini kanssa tällä viikolla pitkästä aikaa kirpparilla ja tehtiin superhyviä löytöjä. 

Itselleni löysin toppatakin yhdeksällä eurolla ja Vivialle toppahaalarin kympillä, toppatakin neljällä eurolla ja hatun eurolla. Näiden lisäksi ostin huojuvan tornin 0,50€.  

14.kampaajaleikit

Minusta on ihan paras leikkiä lasten kanssa kampaajaleikkejä, koska saan hetken rentoutua kuin joku laittaa hiuksiani. Nyt nuorinkin on innostunut tästä leikistä ja ihan parasta, kun hän itse pyytää usein, että leikitään! 

15. hyvä fiilis

Mulla on ollut oikeastaan koko syksyn tosi hyvä fiilis vaikka papa-kokeen huonot tulokset hieman takaraivossa jyskytteleekin. Silti yleisfiilis on ollut hyvä ja se jos mikä on positiivinen asia. 

Mikä on ollut sun viime viikkojen positiivisin asia? 

 

LUE MYÖS: 

DIY teekranssi ja neljä muuta blogin suosituinta postausta

Helppo kantarellipiirakka

 

TULETHAN SEURAAMAAN MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.