Hae
Colour Outside the Lines

Äitienpäivä lähestyy. Nyt on aika hankkia lahja elämäsi tärkeälle naiselle!

*Sisältää mainoslinkkejä

Mietitkö kuumeisesti millainen lahja olisi paras äitienpäiväksi? Vai olitko jo unohtanut, että pian se aika taas koittaa, kun äitiä tai muuta elämäsi tärkeää naista olisi hyvä hemmotella?

Vielä ehdit ostaa lahjan, koska äitienpäivään on ruhtinaallisesti aikaa pari viikkoa. Nettikauppojen tilauksetkin ehtivät vielä perille. Äitienpäivähän on aina toukokuun toinen sunnuntai ja tänä vuonna se on 9.toukokuuta.

Meillä perinteisesti Jani on tehnyt lasten kanssa aamupalan, jonka he tuovat sänkyyn. Joskus en saa ollenkaan lahjoja, yleensä kuitenkin lapset ovat askarrelleet päiväkodissa tai koulussa jotain. Jani ostaa yleensä aika käytännöllisiä lahjoja, esimerkiksi joskus olen saanut radion, kun olin sellaista miettinyt keittiöön. Mutta nehän on just hyviä lahjoja, koska oikeesti tulevat käyttöön.

Jos kuitenkin vielä mietit mitä ostaa, tässä olisi muutama ehdotus! 

 

*Ruokaboksin tilaus

*Ruokaboksi rantautui vihdoin Kuopioon ja sen tilaaminen on ollut monesti mielessä. Vielä ei olla sitä testattu, mutta olen kuullut hurjasti hyvää palautetta muilta sitä testanneilta. Se helpottaa todella paljon arjessa, kun päivälliset on mietitty valmiiksi eikä ruokakauppaankaan tarvitse päivän päätteeksi lähteä.

*Ruokaboksin toimitusalueita ovat Uusimaa, Oulun seutu, Tampereen seutu, Turun seutu, Salo, Vaasan seutu, Lahti, Hämeenlinna, Kouvola, Jyväskylä, Kuopio, Mikkeli, Lappeenranta, Seinäjoki ja Joensuu.

Lehtitilaus

Mitäpä jos tilaisit, jonkun kivan lehden, jota elämäsi tärkein nainen tykkää lukea? Sisustuslehti, muotilehti tai vaikka *Seiska?

*Uusi kirja tai lahjakortti kirjakauppaan

Onko hänen lempikirjailijaltaan ilmestynyt juuri uusi kirja tai puuttuuko hyllystä selvästi joku lemppari? *Adlibriksen lahjakortti ilahdutti minua suuresti syntymäpäivänäni, joten sillä ei voi mennä pieleen. Adlibrikseltä saa myös neulontatarvikkeita eli paljon neulovalle se on mahtava lahja-idea.

Suoratoisto tai äänikirjapalvelu

Näitähän riittää. Ruokakaupoista ja R-kioskeilta saa ostettua ainakin Netflixin lahjakortteja (onnistuu varmaan netistäkin). Niissä tulee koodi, jolla saa lunastettua itselleen tietyn ajan verran suoratoiston käyttöoikeutta. En ole varma onko näitä fyysisiä lahjakortteja muilla kuin Netflixillä.

Äänikirjapalvelut on myös kiva lahjaidea. *Bookbeat, *Nextstory, *Storytel ja *Elisa Kirja ovat pullollaan kaikkea ihanaa kuunneltavaa. Jos näihin hankkii lahjakortin niin samaan pakettiin voi pakata vaikka uudet *kuulokkeet.

hävikkiruokatilaus

Jos äiti, vaimo, sisko tai kuka vaan elämäsi nainen, jolle olet miettimässä lahjaa, on kierrätyshenkinen ja tykkää ostaa hävikkiruokaa, voisi hävikkiherkut olla hyvä lahjaidea. Tai mikset vaikka järjestäisi äitienpäiväbrunssia käyttäen hävikkituotteita? *Matsmartilta tuotteita löytyy laidasta laitaan ja toimituskin tulee nopeasti perille.

Kahvin kotiinkuljetus

Kahvia tai teetä rakastavalle *Slurp on täydellinen valinta. Slurp toimittaa *kahvia tai *teetä suoraan kotiovelle 20 eri pienpaahtimolta ja kahvi paahdetaan juuri tilaajan mieltymysten mukaan. Varsinkin kokeilunhaluisille kahvinjuojille Slurp on mainio valinta. Heiltä voi tilata suoraan kahvia sekä *ostaa laitteita tai *lahjakortin.

Kuntosalijäsenyys

Onko elämäsi nainen himoliikkuja? Jos hän tykkäisi käydä kuntosalilla, mutta ei itse raaski sitä maksaa, osta hänelle *kuntosalijäsenyys vaikka määräajaksi.

Kylpyläloma vain teille kahdelle

Arki voi usein olla kuormittavaa ja jo pelkkä ajatus tulevasta lomasta yleensä saa mielen paremmaksi. Olisiko kylpyläloma paikallaan vaikka joskus äitienpäivän jälkeen? *Naantalin kylpylä ja *Ruissalon kylpylä ovat oivia paikkoja rentoutumiseen ja akkujen lataamiseen. Niistä palaamisen jälkeen arkikin tuntuu taas ihanalta (ainakin seuraavaan reissuun asti). Kylpylään voi ostaa myös lahjakortin ja reissun ajankohtaa voi miettiä näin yhdessä. Tai jos kylpylä ei kiinnosta, miten olisi *mökkiloma vuokratulla mökillä?

uusi kello tai koru

Muistan, kun olin lapsi ja aika usein isäni osti äidilleni *Kalevala-koruja lahjaksi. Jossain vaiheessa ne muuttuivat muunlaisiksi koruiksi, mutta aika usein äiti sai koruja. Korut toimivat aina, jos vain tietää millaisia koruja lahjansaaja tykkää käyttää. Tai miten olisi uusi *rannekello tai *aktiivisuusranneke? Aika moneen korukauppaan saa myös ostettua lahjakortin.

Itse sain Janilta 30-vuotissyntymäpäivälahjaksi *korurasian ja se tuli kyllä tarpeeseen. Se oli tarpeeksi iso, etteivät kaikki korut olleet aina solmussa keskenään.

kukkia ilahduttamaan päivää

Kukkia voi ostaa ihan vaikka kukkakaupasta ja esimerkiksi Kuopiossa ihana Pioni&Poimunlehti-kukkakauppa myy perjantaisin perjantaipukettia 15€. Se on joka viikko erilainen ja kestää hyvänö pitkään. Jos kuitenkin olet liian laiska kävelemään kukkakauppaan tai rakas nainen asuu eri kaupungissa, voit aina tilata hänelle kukkatoimituksen netin kautta. *Interfloran verkostoon kuuluu yli 300 kukkakauppaa ympäri Suomea. Me ollaan muutaman kerran lähetetty kukkia Janin mummolle sen kautta ja aina on toimitus onnistunut hyvin ja kukat olleet sitä mitä oli tilattu ja luvattu. Mummoa ne on aina piristäneet.

 

Näiden lisäksi toimivat hyvin esimerkiksi elämyslahjat (miten olisi vaikka Museokortti tai teatteriliput), lahjakortit eri liikkeisiin tai ravintoloihin, äidin lempisuklaa tai ihan vaan lämmin halaus, jos rahatilanne ei veny muuhun. Muistaminenhan se on tärkein lahja ja ilahduttaa lahjansaajaa ihan varmasti. Jos juhlan sankari asuu kauempana, postikorttikin voisi olla kiva idea!

 

LUE MYÖS:

ASKARTELE YSTÄVÄLLE TEEKRANSSI

VAUVAN ASKARTELEMA KORTTI VASTAVALMISTUNEELLE

 

TULETHAN SEURAAMAAN MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.