Hae
Colour Outside the Lines

Ilmapallot, jotka koristavat lastenhuonetta vuodesta toiseen

*Kaupallinen yhteistyö Li’l Decorin kanssa. 
Meidän lastenhuoneen uudistusprojekti etenee vauhdilla. Huone kaipaa vielä uutta mattoa ja sänkykatos tarvitsee verhon. Uudet päiväpeitot on myös harkinnassa. 
Sain kuitenkin nyt vihdoin laitettua seinälle ihanat seinätarrat, jotka saimme jo Lapsimessuilta mukaan. Tarrat vaan odottelivat pitkään täydellistä paikkaa ja sen sänkykatoksen valmistumista. Tarrat on uudelleenkiinnittyviä, joten niiden paikkaa on maalatulla seinällä helppo vaihdella useampaankin otteeseen, mutta meidän lastenhuoneessa on tapetit ja vähän pelotti, ettei tarrat sitten irtoaisikaan, jos paikkaa haluaisi vaihtaa. Testasin kuitenkin tarrat kiinnitettyäni tuota irtoamista ja kyllä ne siitä tapetistakin ihan nätisti irtosivat ja kiinnittyivät vielä takaisin paikalleenkin. 
Valittiin nämä ihanat Lilipinson ilmapalloseinätarrat, koska ne kävi niin kivasti yhteen Mrs Mighetton taulun kanssa. Bea halusi huoneen väreiksi vaaleanpunaista ja kultaista, joten nämä kävivät siihenkin teemaan. Tarroissa on se kiva juju, että ilmapallojen narut ovat erillinen tarra, joten ne voi kiinnittää kiinni palloihin tai irti niistä. Narutarrat voi myös vaihtaa keskenään eli ne voi kiinnittää mieleisensä pallon kanssa yhteen. 
Ostin Lapsimessuilta myös kultaiset tarrat Vivian sängyn viereen, mutta ne ovat vähän liian ihania repiä irti. Täytyy siis ehkä irrottaa ne seinältä ja yrittää parin vuoden päästä uudelleen. Ne valikoituivat messuilta, koska tarrat olisivat hieman sitoneet sisustusta yhteen keskenään. Kulta on tismalleen samansävyinen kuin ilmapalloissa. 
Bea rakastui näihin ilmapallotarroihin jo päätä pahkaa ja toivonkin niiden ilahduttavan tyttöjä vielä monta vuotta. Itse tykkään niiden simppelistä ja tyylikkäästä ulkomuodosta sekä kauniista värimaailmasta. Niiden ja taulun värimaailman pohjalta on helppo alkaa tehdä muita värivalintoja huoneeseen. 

Onko teidän lastenhuoneessa seinätarroja?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.