Hae
Colour Outside the Lines

Mitä antaa päiväkodin hoitajille lahjaksi?

Joulun lähestyessä iskee paniikki kenelle kaikille sitä pitikään olla lahjoja. Opettajia ja päiväkodin hoitajia yleensä muistetaan jotenkin.
Minun on pakko kyllä myöntää, että Lissun ollessa pieni jätin lahjat ja kortit antamatta, koska en ikinä muistanut niitä kuin vasta hakiessani lasta joululoman alkaessa. Olen nyt B:n kanssa yrittänyt tuota korjata ja olemme joka joulu hoitajille jotain antaneet. Yleensä olemme ostaneet kahvihuoneeseen jonkin viherkasvin, koska siitä on kaikille hoitajille iloa pitkän aikaa. Jos kaikki 25 lasta tuovat karkkia, on hoitajilla aikamoinen karkkipäivä edessä.
Tänä vuonna päätimme käyttää hoitajien lahjarahat kuitenkin parempaan tarkoitukseen. Hoitajat saavat kuitenkin joulukortin, jossa  kerromme mihin rahat käytettiin.
Ja mihin sitten laitoimme hoitajien lahjarahat? 
Ostimme Joulupuukeräykseen yhdeksälle lapselle pienet lahjat. Koska meidän lapset saavat jouluisin paljon lahjoja, ostamme joka vuosi lahjoja myös keräykseen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mikä tämä Joulupuukeräys on? saattaa joku kysyä.
”Joulupuu on jokavuotinen hyvän mielen tempaus, joka tuo joulumielen sekä lahjan antajalle että saajalle ja hänen perheelleen.
Keräämme joululahjoja lapsille, jotka ovat lastensuojelun piirissä, huostaanotettuna, sijaisperheessä, lastenkodissa tai muutoin vähävaraisen perhetilanteen vuoksi jäisivät ilman Joulupukin tuomisia. Tällaisia lapsia jo pelkästään pääkaupunkiseudulla yli 10 000,” Joulupuukeräyksen sivuilla kerrotaan. 
Lahjojen keräyspaikat löytyvät nettisivuilta ja paketoimattomia lahjoja voi keräyspaikkoihin viedä 10.12.2017 asti.

Muistetaanko teillä opettajia tai päiväkodin hoitajia jotenkin joulun alla?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.