Hae
Colour Outside the Lines

Tätä kuvaa en julkaissut, koska….

Instagramin tarinoiden puolella on tällä viikolla liikkunut haaste, jossa jaetaan epäedullisia kuvia itsestään otsikolla tätä kuvaa en julkaissut, koska…

Näitä syitähän voi olla monia. Asento, ilme, vaatteet tai mitä näitä muita on. Mä oon julkaissut tänne ennenkin kuvia itsestäni, jotka ei ole mitenkään superedustavia ja osa oikeasti aika naurettavia. Nyt jaan taas muutamia kuvia, joita olen vihannut niiden ottamishetkellä enkä ole siksi niitä muka voinut jakaa tänne.

Näissä kaikissa on joko kamala ilme, epäedullinen asento tai esimerkiksi lopussa on kuvat, jotka otin maaliskuussa elämäntaparemontin dokumentoimista varten enkä koskaan halunnut laittaa näkyville minnekään.

Tässä siis muutama mun kuva, joita oon vihannut tai joista en oo tykännyt. Jatkan edelleen tänne näiden epäonnistuneiden otoksien laittamista ja näille saa edelleen luvan kanssa nauraa.

Mun mielestä somen pitäisi täyttyä välillä niistä epäonnistuneistakin otoksista, koska se tekee meistä kaikista vähän aidompia ja varsinkin niistä reagoinneista kuvaan tulee paljon aidompia. Tottakai moni pelkää mitä muut on mieltä kuvista tai millaisia reaktioita ne muissa ihmisissä aiheuttaa ja siksi useasti jättää monta kuvaa julkaisematta.

Meidän pitäisi jokaisen uskoa omaan itseensä hiukan enemmän ja olla itsellemme hiukan armollisempia. Vaikka sulla jossain kuvassa olisi kaksoisleuka, ei sitä välttämättä muut näe samalla tavalla tai oikeastaan ollenkaan. Muut luultavasti näkevät kuvassa ihan jotain muuta kuten sun kuplivan personaan.

Muista siis katsella omaa (peili)kuvaa armollisemmin ensi kerralla ja lausua itsellesi muutama kaunis sana niiden sinua satuttavien sanojen sijaan. Koska jos sinä et puhu itsellesi kauniisti, et luultavasti kuule tai huomaa kun muut sitä yrittävät.

 

Jätätkö sinä monta kuvaa julkaisematta, jos jokin niissä ei miellytä?

 

LUE MYÖS: 

EPÄONNISTUNEITA OTOKSIA

KAMERARULLAN EPÄONNISTUNEET OTOKSET

 

TULETHAN SEURAAMAAN MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA. SIELLÄ TARINOIDEN PUOLELLA NÄKYY USEIN MYÖS NIITÄ EPÄONNISTUNEITA OTOKSIA. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.