Hae
Colour Outside the Lines

Mitä lahjaksi 2-vuotiaalle synttärisankarille?

Vivialla oli syntymäpäivä noin kuukausi sitten ja saimme paljon kyselyitä vierailta mitä ostaa lahjaksi 2-vuotiaalle. Jouluunkin on alle kaksi kuukautta, joten kohta pitää taas miettiä lahjatoiveita uudelleen. Listasinkin alle meidän saamia lahjoja, jotka olivat ihan täydellisiä 2-vuotiaalle. 

Ikäsopivia kirjoja

Vivia rakastaa yli kaiken lukemista. Parasta on käpertyä syliin ja katsella kirjojen kuvia yhdessä. Nykyään hän jaksaa myös oikeasti keskittyä kuuntelemaan satuja ja haltioituu niiden tapahtumista. 

Mitä lahjaksi 2-vuotiaalle

Parasta näissä kirjoissa on tietenkin Vivian rakastama Pipsa Possu ja luukut, joiden takaa paljastuu aina jotain hauskaa. Myös Puppe-kirjat ovat kestosuosikkeja tämän ikäisillä! 

Vivia sai lahjaksi myös ihanat Muumi-kirjat, joissa on mukana puiset Muumi-hahmot. Hahmoilla voi leikkiä ilman kirjaa tai kirjan kanssa. Kirjassa on joka aukeamalla tarinan lisäksi kolot osalle palikoista, jolloin lapsi saa laittaa hahmot osaksi tarinaa. Ihan mahtavia kirjoja!
Palikat on olleet meillä kovassa käytössä syntymäpäivien jälkeen ja ovatkin varmaan yhdet Vivian lempileluista tällä hetkellä.

Mitä lahjaksi 2-vuotiaalle

 

Brion leluja

Brion lelut ovat kauniita ja kestäviä. Meille niitä on kertynyt jo iso kasa, mutta silti iloitsemme jokaisesta uudesta. Vivian lemppareita meidän Brio-leluista ovat tällä hetkellä kilpa-autot, joilla hän ajelee ja pörisee samalla. Hän saikin yhden uuden kilpa-auton syntymäpäivälahjaksi. 
mitä lahjaksi 2-vuotiaalle

Pehmoleluja

Pehmolelut ovat aina mieleisiä lahjoja taaperoille tai vähän isommille. Vaikka niitä on kertynyt jo isosiskoilta isot kasat, iloitsee meidän 2-vuotias jokaisesta pehmolelustaan. Tämä koira olikin ihan supermieleinen ja Vivia halaili sitä koko illan saatuaan sen. 
Mitä lahjaksi 2-vuotiaalle

Rahaa tai elämyslahjakortteja

Näillä ei voi mennä mönkään. HopLopissa käyminen on todella kallista (ainakin useamman lapsen perheille kuten me), joten oli ihanaa, kun Vivia ja Bea saivat Bean kummitädiltä liput HopLopiin.
Raha toimii aina myös, koska silloin vanhemmat voivat ostaa lapselle jotain mitä eivät ehkä osanneet pyytää ja joka tulee mieleen vasta syntymäpäivän jälkeen kuten uudet kurahousut tai talvirukkaset. 
Mitä lahjaksi 2-vuotiaalle

Nuppipalapelejä

Nuppipalapelit ovat meillä nyt todella kovassa huudossa. Vivia rakastaa tehdä niitä uudelleen ja uudelleen. Tämä Muumi-nuppipalapeli on käytössä joka päivä ja Vivia tykkääkin nimetä hahmoja sitä mukaa, kun tekee sitä. Mamma ja Pappa menevät sekaisin joka kerta, mutta se ei vauhtia haittaa. 
Mitä lahjaksi 2-vuotiaalle

Lego Duploja

Lego Duplot ovat aina hyvä valinta. Legot säilyvät lapsilta vielä lapsenlapsillekin asti ja kaikki palikat ovat yhteensopivia. Seteistä saa myös rakennettua vaikka minkälaisia yhdistelmiä. 
Koska Vivia rakastaa Mikki Hiirtä, oli tämä setti ihan supermieluinen.
Mitä lahjaksi 2-vuotiaalle

Vaatteita ja asusteita

Vaatteet ja asusteet tulevat aina tarpeeseen, kun muistaa tarkistaa lahjan saajan vanhemmilta, että ostaa oikeaa kokoa. Kannattaa myös kysyä onko heillä jotain mikä tulisi juuri silloin tarpeeseen.   
Me esimerkiksi pyysimme mummilta uudet talvikengät, koska viime talven kengät olivat jääneet jo pieniksi. 
Mitä lahjaksi 2-vuotiaalle
Mitä lahjaksi 2-vuotiaalle

Piirtolevy

Tämän ostimme Vivialle itse lahjaksi ja se on ollut jo kovassa käytössä. Vivia tykkää piirrellä tähän itse ja on jo oppinut pyyhkimäänkin kuvat siitä pois. 
Hänestä on myös hauskaa tuoda piirtolevy toisille ja pyytää muita piirtämään kuva. Joka ikinen kerta hän haluaa, että piirtolevyyn piirretään ukki. 
Mitä lahjaksi 2-vuotiaalle

Tässä siis meidän saamat lahjat. Saimme myös Muumi-kylpylelut, jotka tulivat hieman myöhässä eivätkä ole siksi kuvissa. 

Mitä te olette pyytäneet lahjaksi taaperolle?TULETHAN SEURAAMAAN MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *