Hae
Colour Outside the Lines

Monia vihreän eri sävyjä

Käytiin viime kuussa Tukholmassa keskimmäisen lapsen kanssa ja yritin kerrankin pakata mukaan hyvin vähän vaatetta, joita yhdistelemällä saisi helposti uusia asuja. Onnistuinkin tässä, koska mulla oli mukana yhteensopivia vaatekappaleita just hyvä määrä. Yksi mun lempparivaate viime aikoina on ollut vihreän sävyinen keväällä ostettu oversize bleiseri.

Tukholmassa oli meidän matkan aikaan aika kolea ilma. Oli jo elokuun vika viikonloppu ja kesä selvästi oli loppumassa. Lämpöä oli noin 14 astetta ja päivä oli aika harmaa. Sadettakin oli luvattu koko päiväksi, mutta onneksi me selvittiin kuivana.

Mulla oli Tukholmassa päällä vihreä toppi, mintuvihreä oversize bleiseri ja mustat stretch-farkut. Erotuin kyllä selvästi turistiksi ruotsalaisista, koska siellä näytti nyt olevan todella vahvasti muotia mustat trikoot, musta tai valkoinen toppi ja todella oversizen kokoinen miesten puvun takki. Myös ysäri- ja nollarityyli oli hyvin vahvasti läsnä.

Hiukset oli laineilla, koska nukuin yön hollantilaiset letit päässä. Kävin illalla suihkussa ja letitin hiukset kosteina. Niillä tuli kivat rennot kiharat, joihin aamulla suihkutin vähäsen hiuslakkaa.

Me käytiin vaan Westfield Mall of Scandinavia-ostoskeskuksessa, koska aikaa oli aika rajatusti eikä keskimmäistä tuntunut kiinnostavan museoon lähteminen. Saatiin hyvin aika kulutettua ostarillakin, kun kierreltiin kauppoja, joita meiltä ei täältä Kuopiosta löydy. Esimerkiksi Zara ja Mango on pääkaupunkiseudulla mutta puuttuu vielä meiltä.

Bleiseri: Bikbok
Housut: Vero Moda
Toppi: Cubus
Tennarit: Puma
Laukku: Marimekko Gratha
Korvakorut: saatu lahjaksi
Kaulakoru: Kirpparilta 

Tämä asu oli oikein hyvä tollaiseen rentoon shoppailuun. Tällä olisi hyvin voinut mennä ravintolaankin, jos olisi sellaiseen eksytty ja bleiseri oli kiva, koska se piti vähän tuulta.

Oon nyt selvästi jotenkin rakastunut vihreään, koska mulla on ihan hirveästi vihreän eri sävyjä vaatteissa. Aiemmin en siitä ihan hirveästi välittänyt, mutta niin se vaan mieli muuttu vuosien varrella.

Tämä Marimekon laukku on ihana väripilkku jokaisessa asussa. Olisin varmaan itse valinnut turvallisen mustan, jos olisin tämän itse ostanut. Sain laukun kuitenkin Janilta keväällä lahjaksi, kun hän oli Helsingissä käymässä. Tämä oli ehkä vähän sellainen ”kiitos, kun et kuollut”-lahja, koska sain sen vähän mun syöpäleikkauksen jälkeen. Ja rakasta yli kaiken laukun väriä! Tämä osoittaa, että aina kannattaisi valita se vaihtoehto, joka miellyttää silmää eikä sitä turvallista.

Ootko sä käynyt Tukholmassa tänä vuonna?

LUE MYÖS:

Eilisen reissuasu

Rento shoppailuasu Tukholmassa

TULETHAN SEURAAMAAN MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.