Hae
Colour Outside the Lines

Viime aikojen Netflix-suosikit

Gilmore Girls -vuosi elämää

Lissua odottaessani RAKASTUIN sarjaan Gilmoren tytöt, koska pystyin niin samaistumaan nuoreen Lorelaihin, tytön sinkkuäitiin. Vaikken enää sinkkuäiti olekaan, rakastan edelleen Gilmoren tyttöjä. Omistan ne dvdllä ja kun kesällä kaikki kaudet tulivat Netflixiin, aloin niitä ahmimaan aina sopivan hetken tullen. Siltikään en ehtinyt katsoa kaikkia jaksoja ennen Netflixin oman minisarjan julkaisua. Nyt olen katsonut minisarjan jo muutaman kerran uudestaan ja olen edelleen rakastunut Stars Hollowin pikkukaupunkiin ja sen asukkaisiin.
kuva täältä

Jane the Virgin kausi 2

Katsoin ekan kauden Jane the Virginiä raskaana ollessani melkeinpä yhdeltä istumalta. Ensin telenovela-tyyppinen kerronta ärsytti, mutta siihen tottui aika pian. Sarjassahan siis seurataan Janea, neitsyttä, joka vahingossa keinohedelmöitetään. Sarja on ihanan erilainen ja tykkään siitä, että osa henkilöhahmoista puhuu espanjaa. Janella on myös mahtava tyyli. Kaikkia ihania ja kivoja mekkoja joka jaksossa. Kausi 2 alkaa ehkä hieman toistaa itseään, mutta tämä sarja on juuri sopivaa hömppää väsyneelle äiti-ihmiselle.

Moderni perhe kausi 7

Moderni perhe on myös yksi pitkäaikaisista rakkauksistani. Senkin aiemmat kaudet löytyvät dvd-hyllystäni ja odotinkin kuin kuuta nousevaa uutta kautta Netflixiin. Rakastan sarjan puvustusta ja lavasteita. Perheiden kodit on niin ihanasti sisustettuja ja voisinkin muuttaa vaikka heti Clairen ja Philin taloon, joka näyttää niin kodikkaalta. Tämä sarja on ihana, koska se ei toista itseään eikä matki muita sarjoja vaan on oikeasti omanlaisensa. Henkilöhahmoihin on helppo samaistua ja näin seitsemän kauden jälkeen he alkavat jo tuntua omilta ystäviltä.

The Crown

Minua on aina kiehtoneet kuninkaalliset. Nuorempana tein jopa koulussa ison esitelmän prinsessa Dianasta. Ahmin dokumentteja, kirjoja, elokuvia ja lehtijuttuja, joissa kerrottiin Dianasta ja muista kuninkaallisista. Siksi odotinkin innolla millainen uusi Th Crown olisi. Sarja kertoo ajasta, jolloin Elisabeth nousi valtaistuimelle. Sarjassa seurataan sekä hänen julkista että yksityistä elämäänsä ja kuinka kuningattareksi tulo muuttaa niitä molempia. Aloitin ensimmäisen jakson katselun yksin. J tuli television ääreen puolessa välissä jaksoa ja jäi myös koukkuun. Katsoimmekin koko loppukauden yhdessä. Nyt vain pitää jaksaa odotella seuraavaa kautta. Olisi mahtavaa, jos sarja jatkuisi ihan nykypäivään saakka. Ensimmäisellä kaudella käytiin läpi vain yhden vuosikymmenen tapahtumat.
Puvustus on aivan mahtavaa sekä lavastus. Mietimmekin välillä, että onkohan jotain kuvattu oikeasti Buckinghamin palatsissa. Tuskin, mutta ei sitä palatsin aitoutta kyllä osaa epäillä. Myös näyttelijät on todella harkitusti valittu osiinsa. Varsinkin prinssi Philipin näyttelijä näyttää todella samalta kuin hänen esittämänsä mies nuorempana.
Uusi Sherlock
Tykkäämme J:n kanssa katsoa jotain sarjaa yleensä iltaisin yhdessä ja nyt meillä olikin ongelma, ettei ollut mitään katsottavaa. Löysimme sitten Netflixistä Uusi Sherlock-nimisen sarjan, joka nimensä mukaisesti seuraa Sherlock Holmesin seikkailuja. Tämä brittisarja on ollut monen huulilla jo pitkän aikaa, mutta jotenkin me olimme sen missanneet. Sarja on nerokas ja erilainen -jaksotkin kestävät puolitoista tuntia ja kaudessa on vain kolme jaksoa. Neljä kautta löytyy Netflixistä. Olemme itse nyt katsoneet yhden kauden ja joka ilta varmasti tulee yksi jakso katsottua reilun viikon ajan.

Kuukauden yllättäjä: American Crime Story: The People v. O.J. Simpson

Yritin houkutella J:tä katsomaan tätä sarjaa kanssani, mutta häntä ei oikein tuntunut aihe kiinnostavan. Itse olen koukussa Kardashian-perheen tosi-tv-sarjoihin ja vanhimpien lasten isä, Robert Kardashian, toimi O.J. Simpsonin puolustusasianajajana kuuluisassa murhaoikeudenkäynnissä. Olenkin lukenut aiheesta jonkin verran ja kun kuulin tämän sarjan kuvaamisesta, olin innoissani. Sarjassa seurataan tapahtumia murhayöstä oikeudenkäynnin loppumiseen (ja ehkä pidemmälle, minulla on sarja vielä kesken). Henkilöhahmot on tässäkin sarjassa upeasti toteutettu ja minusta on mahtavaa, että Kardashianin lapset ja ex-vaimo Kris on hauskasti lisätty mukaan.
Sarja etenee aika hitaasti, joka on minusta vaan hyvä, koska se tarkoittaa sitä, että tapahtumia kerrotaan huolellisesti. Kuulemma seuraavaksi tuo American Crime Story seuraa hurrikaani Katrinan tapahtumia.

Onko sinulla lempisarjoja mitä seuraat?

Tai oletko vastikään löytänyt jonkun uuden suosikin?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.