Hae
Colour Outside the Lines

Ensimmäinen joulukuuta

Tänään se meillä kovasti odotettu päivä koitti, kun joulukalenterin ensimmäisen luukun sai aukaista.

Ostettiin tänäkin vuonna kaikille lapsille enemmän kuin yksi kalenteri.

Vivia sai Lego City-kalenterin, suklaakalenterin ja Prinsessa-lehden mukana tuli vielä kiva kuvakalenteri. Ensimmäisistä luukuista paljastui seuraavat asiat: Lego-kalenterista vene, suklaakalenterista joulupukin säkki ja kuvakalenterista Tiana ja sammakkoprinssi.

Bealle ostettiin hänen omasta toiveestaan Legon Harry Potter-kalenteri, suklaakalenteri ja Aku Ankan mukana tuli vielä kuvakalenteri. Luukuista ilmestyi Harry Potter juhlakaavussa, se samainen joulupukin säkki ja Aku Ankka-kalenterista kuva, jota en muistanut katsoa itse. Pitää huomenna pyytää Beaa esittelemään se minulle.

Melissalle ostettiin myös samanlainen suklaakalenteri ja tein hänelle itse joulukalenterin, johon täytän pieniä paperipusseja herkuilla ja muulla kivalla. Tämän päivän luukusta löytyi suklaatikkari ja pieni purukumipaketti.

Jani osti myös minulle oman Fazerin suklaakalenterin. Vaikka ollaankin edelleen ketolla (Jani kokonaan, minä olen välillä syönyt hiilareita), olen suonut itselleni sen nautinnon, että voin joka päivä aukaista yhden luukun joulukalenterista. Tänään sieltä vielä kaiken lisäksi paljastui lempikonvehtini Fazerilta, vadelmajogurttisuklaa. Olipa muuten outoa viiden viikon jälkeen syödä tavan maitosuklaata, kun ketoillessani olen syönyt vain ihan tosi tummaa suklaata pienissä määrin.

Meillä ensimmäinen joulukuuta ei tarkoita vain sitä, että joulua voi alkaa laittaa kotiin, joululauluja kuunnella mielin määrin ja leipoa pipareita. Meillä juhlitaan myös äitini synttäreitä, jotka on ensimmäinen joulukuuta. Onnea vaan äiti! Joulukuu on meillä muutenkin juhlien täyteinen, koska joulukuulle sattuu yli viiden sukulaisen synttärit. Janillakin on synttärit kohtapuoliin eikä minulla ole vielä mitään aavistustakaan mitä ostaisin hänelle lahjaksi.

Onneksi synttäreihin on vielä melkein kaksi viikkoa ja Jani ehkä ymmärtää, jos paketti ei saavu ihan just synttäripäivänä. Itse olen kyllä yrittänyt aina ostaa lahjan jo ennen synttäreitä ja antaa sen oikeana päivänä, koska tiedän että joulukuun lapsille jää traumoja yhdistetyistä joulu- ja synttärilahjoista.

Meillä on muuten vielä kalenterikynttilä, jonka ostin jo aiemmin Tigerista. Pitääkin mennä sytyttämään se nyt heti!

Ihanaa joulun odotusta ihan jokaiselle!

OLIKO TEIDÄN ENSIMMÄINEN JOULUKUUTA IHANA?  

 

LUE MYÖS: 

MUISTOJA MENNEILTÄ JOULUAATOILTA

 

TULETHAN SEURAAMAAN MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.