Hae
Colour Outside the Lines

Enää 118 päivää jouluun!

Koska olen JOULUIHMINEN isoilla kirjaimilla, etsin jo eilen Pinterestistä kivoja jouluaskarteluja ja joululeivonnaisia. Blogiin tulee joulukalenteri, jossa postaan joka päivä jotain jouluaiheista kaikki joulukuun 24 ensimmäistä päivää. Ja eihän tämä suunnittelu yhtään hullua vielä ole, koska jouluun on enää 118 päivää! 
Olen jo itseasiassa ostanut muutaman joululahjan jemmaan ja paketoinutkin ne. Toisaalta meillä on jouluna pieni vauva, joten ehkä on ihan hyvä tehdä jotain jo valmiiksi. Katsotaan jaksanko tänä vuonna tehdä kaikki joululaatikot itse vai turvaudummeko kaupan laatikoihin. 
J ei myönnä olevansa jouluihminen, mutta istuimme yksi ilta parvekkeella saunasta tultuamme ja yhtäkkiä J alkoi miettiä millaiset jouluvalot kävisi meidän uudelle parvekkeelle. Hymyilin ja nyökkäilin sekä myhäilin mielessäni miten olen saanut jouluhulluuteni tartutettua häneenkin. 

Onko kukaan muu yhtä jouluihminen kuin minä? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.