Hae
Colour Outside the Lines

Cashew-maapähkinä & vaahterasiirappibrowniet

Cashew-maapähkinä & vaahterasiirappibrowniet
350g voita
350g tummaa suklaata
6 kananmunaa
4dl sokeria 
2tl vaniljasokeri
3dl vehnäjauhoja
3rkl vaahterasiirappia
ripaus suolaa
100g rouhittuja cashew-pähkinöitä
100g rouhittuja maapähkinöitä
Koristeluun: 
Kermavaahtoa
Nonparelleja
Kuumenna uuni 175 asteeseen. 
Sulata voi ja suklaa ja sekoita keskenään. Vaahdota kananmunat ja sokeri. Lisää vaahtoon vaniljasokeri, vaahterasiirappi ja suklaaseos. Sekoita suola vehnäjauhoihin ja seos taikinaan. Kaada taikinaan lopuksi pähkinät ja sekoita vielä kerran. 
J pyöräytti pähkinät blenderissä, että sai ne helposti murskattua. Tätä ei kuitenkaan kannata tehdä, kun lapset on vieressä, koneesta kuuluu nimittäin sen verran hirveä ääni pähkinöiden pyöriessä siellä. Varoituksen sananen J:ltä: jos pähkinöitä pyörittää blenderissä liian kauan, niistä tulee melkein pähkinävoita eli tahmeaa mössöä. 
Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Kypsennä noin puoli tuntia. Jäähdytä, koristele kermavaahdolla ja nonparelleilla. Tarjoile. 

2 kommenttia

  1. Soila // Mieleni Maassa kirjoitti:

    Voi että, miks mulla on herkkulakko just nyt 🙁 😀
    Ihanan näkösiä, ja varmaan törkeen hyviä.. 🙂

  2. Susanna kirjoitti:

    Oli kyllä tosi hyviä, kannattaa kokeilla! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.