Hae
Colour Outside the Lines

Viime kesän lempparein mekko

Tämä mekko vilahti viime kesänä pari kertaa Iinan kuvissa sekä Instagramin että blogin puolella ja rakastuin mekkoon ihan täysillä. Se näytti Iinan päällä niin kivalta ja sekä raikas sitruunakuosi että mekon pirteät värit valloittivat minut täysin heti.

En kuitenkaan heti keksinyt mistä mekko oli ostettu enkä ikinä sitä muistanut Iinalta tiedustella. Kun mekko sitten tuli H&M:n verkkokaupassa vastaan ja vielä alehinnalla, oli minun pakko se ostaa.

Koska H&M:n vaatteet ovat usein aika naftia mitoitusta, tilasin mekon itselleni aika isossa koossa. Silloin mekkoa ei muussa koossa edes ollut saatavilla, joten oli vähän pakko tyytyä siihen mitä löysi. Mekko oli ihan ok kokoinen viime kesänä muuten, mutta mekossa on selässä tosi iso halkio, jossa ei ole nappia ja se oli silloin jo hieman väljä selästä. Hakaneulalla se pysyi päällä kuitenkin ihan hyvin.

Viime kesän lempparein mekko

Mekko on ihan paras ja lempparein edelleen, mutta ongelmaksi on nyt muodostunut se, että olen laihtunut viime kesästä melkein 10 kiloa, joten tottakai mekkokin on huomattavasti isompi päälläni kuin viime kesänä.

Se on taas kurottava kiinni takaa hakaneulalla ja se on myös vyötäröltä tosi löysä. Nyt olenkin miettinyt, että pitäisikö pyytää anoppia kaventamaan mekkoa, koska tykkäisin pitää tätä tosi paljon, jos mekko olisi vain sopivampi. Taakse voisi myös ommella joko nepparit tai jonkinlaiset napit, että takaosa pysyisi kiinni.

Taidan kuitenkin odottaa ensi kesään tämän projektin kanssa, koska tarkoitus olisi vielä laihtua ennen ensi vuoden elokuun häitä yli kymmenen kiloa, joten mekko jäisi taas isoksi vaikka se olisi tänä kesänä hyvän kokoinen.

Viime kesän lempparein mekko

Viime kesän lempparein mekko

Minulla ei täksi kesäksi ole oikein yhtään mekkoa, joka olisi oikeasti hyvän kokoinen. Kaikki viime vuoden kesävaatteet on liian isoja ja olenkin niitä jo laittanut eteenpäin.

Taidan joutua siis vaateostoksille ennen kesähelteitä. Suurimman osan yritän löytää second hand-löytöinä joko kierrätyskeskukselta, SPR:n Kontista tai kirppiksiltä. Näitä olen hyödyntänyt myös lapsille kesävaatteita ostaessani. Tarvitsisin itse myös jonkinlaisen kesätakin, koska minulla ei ole mitään ohutta takkia olemassa tällä hetkellä.

Yleensä ostan kesävaatteita myös alennusmyynneistä, koska kesän alennusmyynnithän alkavat nykyään jo hyvissä ajoin ennen juhannusta ja usein sieltä löytää hyviä kesävaatteita pienellä hinnalla.

Olen muutenkin yrittänyt nyt pärjätä pienellä määrällä vaatteita, koska laihduttaessa ärsyttää, kun ne kivat vaatteet sitten jäävät isoksi eikä niitä voi enää käyttää. Helpompaa, kun on aika kompakti vaatekaappi käytössä.

Mekko: H&M

Sukkahousut: Lidl

Kengät: dinsko

Tämä mekko ilahduttaa minua jo näissä kuvissakin niin paljon, että tämä on kyllä todellakin säästämisen arvoinen!

 

Onko sinulla lempparikesävaatetta?

 

LUE MYÖS: 

OSAATKO SINÄ NAURAA ITSELLESI?

 

TULETHAN SEURAAMAAN MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.