Hae
Colour Outside the Lines

Sarjat, joita toivoisin tulevan suoratoistoihin

Mä toivoin superpitkään, että Siskoni on noita ja Tyttökullat tulisi johonkin suoratoistoon ja ne voisi katsoa uudelleen. Viime vuonna molemmat tulikin suoratoistoihin täällä Suomessakin, kun Siskoni on noita tuli Amazonin Prime Videoon ja Tyttökullat tuli Disney+.

On kuitenkin vielä tosi monta sarjaa, joita mä haluaisin suoratoistopalveluista katsoa. Listasin tähän muutaman, mutta kaikkia en tähän hätään ehkä muistanut.V.I.P


Mä en tiedä muistaako kukaan muu tätä sarjaa, joka tuli nelosella joskus 2000-luvun alussa. V.I.P tuli sanoista Vallery Irons Protection ja tän sarjan pääosassa oli Pamela Anderson. Pamelan esittämä Vallery Irons on myyjänä (hodari?)kioskilla ja hän vahingossa pelastaa jonkun hengen. Tästä seuraa tapahtumaketju, jossa häntä luullaan henkivartijaksi. Sarjan edetessä hänellä on oma firma.

Sarja oli ihan huippu ja katsoin telkkarista joka ikisen jakson. Sen jälkeen sarjaa ei ole kuitenkaan näytetty missään kertaakaan (tai en ole ainakaan huomannut). Sitä jopa tehtiin neljä kautta eli sitä luultavasti katsoi joku muukin kuin minä.

Voi, tulisipa se joskus suoratoistoon. Kanadassa sarjan voi katsoa Netflixistä eli periaatteessa se voisi ehkä joskus tulla meillekin näkyviin.Beverly Hills 90210


Siis se alkuperäinen Aaron Spellingin ysärisarja, joka kertoi teineistä 90210-postinumeroalueella. Myöhemmin tehtiin myös sarja 90210, jossa oli muutamia alkuperäisen sarjan näyttelijöitä mukana, mutta ei se ollut ihan sama asia (vähän kuin Siskoni on noidan tai Gossip Girlin rebootit ei vaan toimi yhtä hyvin). 

Sarja kertoi sisaruksista Brandonista ja Brendasta, jotka muutti ”maalta” hienostoalueelle ja teinien elämä oli siellä täysin erilaista kuin heidän elämänsä aiemmin. Hieman sama asetelma on muuten The O.Cssa (joka löytää ainakin HBO Maxilta). Melrose Place

Melrose Place oli Beverly Hillsin aikuisille suunnattu versio, näin lyhyesti kerrottuna. 

Sarjassa seurattiin aikuisia, jotka asuivat Los Angelesissa rakennuksessa nimeltä Melrose Place. Sarjan pääosissa olevat henkilöt olivat siis toistensa naapureita. 

Rakkaus- ja ystävyyssuhteita puitiin viikosta toiseen seitsemän vuoden ajan. Mä olin vähän nuori katsomaan sarjaa, kun se alkoi, mutta muista kuitenkin seuranneeni sarjaa telkkarista ihan aktiivisesti. Muistan edelleen vahvasti sen, kun joku hukkui uima-altaaseen. Hart of Dixie


Tämä mulla on onneksi dvd:llä, jolta olenkin katsonut sarjan jo useamman kerran läpi.

Hart of Dixie tuli Suomessa joskus telkkarista nimellä Sydänmailla ja näkyi aiemmin Viaplayssa, mutta valitettavasti poistui sieltä. 

Sarja kertoo Zoe Hartista, joka muutaman mutkan kautta muuttaa suurkaupungista pieneen maalaiskaupunkiin tekemään vuoden mittaista työtä lääkärinä. Aluksi hän vihaa maalla asumista täydestä sydämestään, mutta pikkuhiljaa pienen kaupungin asukkaat alkavat tehdä häneen lähtemättömän vaikutuksen. 

Tätä sarjaa on muuten kuvattu samoissa lavasteissa kuin Gilmoren tyttöjä! Jopa kaupungin keskellä oleva huvimaja on sama. 

 

drop dead diva


Mä luulen, että tämä sarja ei kovinkaan hyvin ole kestänyt aikaa, nimittäin sarjassa seurataan pluskokoista Janea (sama näyttelijä kuin Sweet Magnolias-sarjan Dana Sue). Janen kehon on kuitenkin vallannut auto-onnettomuudessa kuollut malli Deborah, joka ei aluksi kestä elämää pluskokoisena. 

Muistan, että sarja oli aikanaan hauska ja lakifirmassa työskennellyt Jane oli jotenkin sympaattinen hahmo, mutta sarjaa ei näe tällä hetkellä Suomessa mistään. 

 

Ally mcbeal

Ally McBeal oli lakifirmaan sijoittuva sarja, jota esitettiin tv:ssä mun teiniaikoina ja se oli yksi mun lemppareista. Tätä sarjaa sai (saa ehkä vieläkin) ostettua dvdlläkin, mutta suomennettuja bokseja on vain kaudet 1-3 ja kausia on 5. Pitäisi varmaan silti nämä ostaa, koska tätä sarjaa ei näe mistään eikä minua sinänsä tekstien puuttuminen haittaa. 

Ally on hieman höpsö ja omiin maailmoihinsa uppoutuva asianajaja, jolle sattuu ja tapahtuu. Sarjassa seurataan myös monia hänen työtovereitaan sekä hänen kämppistään. 

Jollain kaudella Allyn poikaystävää esittää Robert Downey Jr (eli Iron Man). 

Pan Am

Pan Am tuli telkkarista muutama vuosi takaperin (okei, kuvattu näköjään 2011-2012) ja se kertoi Pan Am-yhtiön lentoemännistä 1960-luvulla. Harmillisesti tätä sarjaa tehtiin vain yksi kausi, jonka olen siis kokonaisuudessaan katsonut, mutta se olisi hauska katsoa uudelleen. 

Jotenkin mua aina kiehtoo tällaiset eri aikakaudelle sijoittuvat sarjat ja varsinkin niiden puvustus. 

Party of five

Viiden juttu oli kuuminta hottia mun teiniaikoina. En koskaan seurannut sarjaa intensiivisesti, mutta kuitenkin niin, että suunnilleen tiesin missä mennään. Tämän takia tämä sarja olisi hauska nähdä uudelleen. 

Sarja kertoo Salingerien viidestä lapsesta, jotka ovat jääneet orvoiksi vanhempiensa kuoltua. Vanhin lapsista on jo aikuinen ja näin ollen alkaa huolehtia pienemmistä taloudellisesti. He saavat asua samassa kodissa kuin ennenkin ja arjesta tulee aikamoinen palapeli. 

 

Koska kaikkien näiden sarjojen katsomisesta on jo pidempi aika, niin olisi hauska nähdä vieläkö ne ovat hyviä ja ovatko ne kestäneet aikaa. 

Mitä sarjaa sinä kaipaat suoratoistoihin ja miksi? 

7 kommenttia

 1. Elluriina kirjoitti:

  Mun toivelistalla on ainakin 90-luvun alun Sherlock Holmes, jossa oli pääosassa Jeremy Brett, Nuori Indiana Jones, BBC:n The Musketeers, Villi Pohjola, Kolmas kivi auringosta, Kyllä Jeeves hoitaa, Babylon 5, ehkä piirretyistä Maailman ympäri 80 päivässä.

  Katsoin jo iki-ihanat Gilmore Girlsit ja Star Trek: The Next Generationin Netflixiltä ja Disney plussalta Bonesin, Buffyn ja Fireflyn.

  • colouroutsidethelinesblogi kirjoitti:

   Hei mahtava listaus sarjoja!

   Olin jo ihan unohtanut Kolmas kivi auringosta-sarjan! Tulisipa sekin pian jonnekin näkyviin. Toinen sen ajan sarja, joka puuttuu suoratoistoista, on Sabrina, teininoita!

 2. AnnikaMi kirjoitti:

  Mielestäni näin Heart of Dixien Viaplayssä juuri eilen kun hain sieltä katsottavaa, eli oliskohan sit tullut takaisin.

 3. K kirjoitti:

  Oon varmasti ainut joka tätä kaipaa, mutta Bonanza! ??

 4. villananna kirjoitti:

  Omalla listalla on Hatufim, tosin toivoisin kovasti myös jatkoa sarjalle, jota tuskin koskaan tulee 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.