Hae
Colour Outside the Lines

Kuka tahtoo päästä onnelaan, siellä lasin siruilla tanssitaan, yrjötään ja tapellaan…

Tää alkuviikko on ollu aika kummallinen. Tai siis aika hyvä. Mieliala on taas aika lailla takas normaali. Itseasiassa tänään töissä oli oikeesti jopa mukava höpötellä asiakkaiden kanssa.

En tiiä, eilen teki mieli vaan lähtee baariin ja vetää kännit, mut sit toisaalta en jaksa enää sellasta teinikännäilyä. Just sellasta et kaikki on ihan sekasin tai ainaki esittää olevansa. Mun mielestä on paljon kivempaa juoda sivistyneesti. Mennä baarista taksilla kotiin eikä sillä kännibussilla.

Anyway, eilisen asukuvaa olis tässä. Takki H&M, pusero H&M, farkut ja huivi Gina Tricot, tennarit Converse.

Eilen muuten alko Lihaton Lokakuu. En tiiä pystynkö olee koko kuukauden mut ainakin yritän kovasti. Kaks päivä on menny ja nyt on jo ongelmia keksiä ruokia.

Nyt tekee vaan sit entistä enemmän mieli sokeria koko ajan. Ei ehkä ihan hyvää tee linjoille. Mut noh, käyn sit vaikka useemmin lenkillä.

Ja tän päivän ootd. Takki Vila, huivi ja laukku Gina Tricot, housut New Yorker ja tennarit Converse.

Mun lapsi on muuten oikeesti nerokas! Ja muistutan jo tässä vaiheessa, että se on 8. Ensin toissapäivänä katottiin dieetit vaihtoon, niin se on silleen ”ei noi lihavat ihmiset edes syö kaikki kauheen epäterveellisesti. Ne vaan syö liian paljon. Toi laihakin söi lounaaksi juustonaksuja ja tikkarin. Eihän se oo yhtään terveellistä!”

Sit tänään oltiin autossa menossa kauppaan ja se alko höpöttää yhdestä mun miespuolisesta kaverista. Sit se sanoo silleen, et äiti oot tainnu ihastua siihen. Vastasin, etten oo ja sillä sipuli niin se vastaa sipuli itkettää. Meinas lipsahtaa, että niin miehetki, mut pidin suuni onneks kurissa.


      

No päästiin kauppaan asti ja mennään siihen kassalle. Sit Melissa alkaa kysellä et miks en oo tässä cittarissa töissä (Kuopiossa on kaks) ja oon silleen et pitäiskö sit olla. Vastaa että voisit olla molemmissa. Siinä on kassamyyjänä sellanen aika kivan näkönen mies, jonka kassalla käydään aika usein ja se naureskelee siinä niille meidän jutuille. Kävellään ehkä kaks metriä niin Melissa kajauttaa, että kannattais olla täällä töissä ku täällä on töissä hyvännäkösiä miehiä! En voinu ku nauraa. 

-S

Päivän soittolista: Sanni- Me ei olla enää me, Cheek- Vihaajat vihaa, Lana Del Rey- Born to Die, Heli Kajo- Elämäsi suloisin virhe, Kaija Koo- Jos sua ei ois ollut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.