Hae
Colour Outside the Lines

Kauppa rakennettu ja ”oikeat” työt voi alkaa!

Oon tänäkin vuonna, kuten viime vuonna, töissä Designkavereiden Iloisessa Joulukaupassa.

Rakastan mun työtä, koska pääsen palvelemaan asikkaita, olemaan joka päivä ihanien tuotteiden ympäröimänä ja meidän työjengi on ihan superihana.

Eniten odotan huomista, kun pääsen vihdoin kunnolla töihin. Ollaan viimeiset puolitoista viikkoa rakennettu myymälää, että asiakkaat pääsisi näkemään sen ja ostamaan kaikkia ihania suomalaisten yritysten tuotteita. Kauppa aukesi jo tänään, mutta olin vapaalla ja vihdoin huomenna koittaa se päivä, että pääsen töihin.


Mä oon aina rakastanut suomalaisten yritysten tuotteita, mutta näin opiskelijana pitää aika rajastusti miettiä miltä merkeiltä ostaa ja mitä, koska budjetti niihin ostoksiin ei ole mikään supersuuri. Olenkin ostanut useimmiten suomalaisten merkkien lasten vaatteita ja yleensä aina alennusmyynnistä. Minusta on ihanaa, että meillä on tuolla kaupallakin myynnissä useamman merkin tuotteita, joita voin ylpeänä myydä, koska olen niiden laadun testannut ja voin seisoa niiden takana.

Viime vuonna työnsin aika ison osan palkasta suoraan takaisin tuonne kauppaan, kun tein suurimman osan jouluostoksista sieltä ja saatoin ostaa itselleni aika monet korvikset. Ostin meille myös torkkupeiton, julisteita, vaatteita ja vaikka mitä muuta, koska kaupassa oli niin paljon kaikkea ihanaa. Ihan kuin on tänäkin vuonna. Tänä vuonna tosin joudun ehkä hieman harkitummin käyttämään palkkaani, mutta aivan varmasti työnnän sinne taas palkastani siivun.Huomenna siis asiakkaiden pariin töihin. Kerron kuulumisia huomenna illalla lisää!

Tule sillä välin seuraamaan Instagramiin @susannakuohula minne päivitän aktiivisesti reaaliaikaisia kuulumisia!Nautitko sinä työstäsi?

 

LUE MYÖS: 

Työkuulumisia

Ei jaksa, ei huvita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.