Hae
Colour Outside the Lines

Pomenia kirjasarja saa mielikuvituksen lentämään

*Sisältää mainoslinkkejä

* Pomenia – Taikamaailma vaarassa kirja saatu arvostelukappaleena Kumma Kustannus.

 

Pomenian taikamaailma on täynnä taikaa, seikkailua ja sydämeltään suuria olentoja! Eräänä keväänä kaikki taikamaailman kauneus kasvaa niin upeaksi, että Pimeydenvelho Käämä ärsyyntyy, uhkaa estää taikapölyn keräämisen ja langettaa ikuisen talven. Pomenia on vaarassa, sillä mitä olisi taikamaailma ilman taikaa!

Hätäännys hiipii Pomenian asukkaiden mieliin, kunnes yks kaks yllättäen ihmisten maailmasta apuun saapuu Teo-poika. Pomeniassa Teo muuttuu peikonpoikaseksi, joka on pieni mutta rohkea ja sinnikäs seikkailija. Juuri tätä Pomenia tarvitsee! Yhdessä Sisu-lohikäärmeen ja muiden pomenialaisten kanssa Teo alkaa suunnitella, kuinka taikamaailma pelastetaan Käämän pimeiltä voimilta.

Pomenia

Pomenian taikamaailmasta jo ilmestynyt jo kaksi kirjaa ja niiden tarinat kiehtoivat meidän 9-vuotiasta todella paljon. Hän luki kirjat muutamissa päivissä, joka on paljon lapselta, joka ei aina malttaisi pysyä paikallaan.

Tarinat ovat taianomaisia, tempaavat mukaansa ja niiden ei haluaisi loppuvan. Näitä on myös tosi helppo lukea iltasatuna, koska luvut on tosi hyvän pituisia sellaiseen. Meidän 4,5-vuotiaan mielestä kirja oli hieman liian jännittävä iltasatuina, joten odotellaan vielä, että luetaan hänelle sitä uudelleen.

Lukija: Bea 9 vuotta

Tästä pidin kirjassa eniten:
Siitä, kun Teo meni taikamaailmaan. 

Tästä pidin kirjassa vähiten: No siitä, kun Käämä räjäytti linnan.

Jos olisin kirjan hahmo, olisin: Ehkä Prinsessa Petronella. 

Kirjaa parhaiten kuvaava sana: Seikkailu. 

Toivotko, että tälle kirjalle tulisi jatko-osa? Joo!

Katsoisitko tästä kirjasta tehdyn elokuvan? Joo! Koska se oli niin kiva ja elokuvakin olisi hauska, jos siitä tehtäis.

Suositteletko tätä kirjaa muille? Joo.

Pomenian maailmaan voi sukeltaa kirjoissa *Pomenia – Taikamaailman suuri seikkailu ja *Pomenia- Taikamaailma vaarassa. Kirjatrilogian kolmas osa on tekeillä kolmas osa.

 

Oletko jo tutustunut Pomenian taikamaailmaan?

 

LUE MYÖS:

TIMO PARVELA: ELLA JA KAVERIT ETÄKOULUSSA

 

TULETHAN SEURAAMAAN MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.