Hae
Colour Outside the Lines

Blogilla on uusi koti!

Blogini liittyi tänään Kaksplussan verkostoblogeihin. Olen odottanut tämän uutisen julkistamista jo jonkin aikaa, koska olen tästä itse niin innoissani.

Kaksplussan verkostoblogeissa on aivan ihana porukka ja sieltä löytyy monta omaa suosikkiblogiani, kuten esimerkiksi Matleenan Helmoissa, Jennin Big mamas home., Nean In the little cottage, Millan Millamainen,  Sarin Saron blogi ja monta muuta huippublogia.

Parasta verkostoblogeihin kuulumisessa on kuitenkin se yhteenkuuluvuuden tunne. Aina on joku, jolta kysyä, jos jokin askarruttaa ja kaikkeen saa vertaistukea. Sehän tässä bloggaamisessa on kaikista parasta. Yhteenkuuluvuus ja vertaistuki sekä blogin kautta löytyneet uudet ystävät <3

Vivia eli meidän nuorimmainenkin täytti jo kaksi, joten Kaksplus tuntuu siltäkin kannalta hyvältä jatkumolta blogilleni.

Kaksplussan portaaliblogeissakin on muuten blogihelmiä. Uusimpana sinne on liittynyt ihan superihana Emilian Mutsis on-blogi, joka on ollut minun omia suosikkejani jo monta vuotta. Emilia osaa ja uskaltaa olla oma itsensä sekä kirjoittaa mielipiteensä asiasta kuin asiasta.

Blogin osoite on edelleen tämä sama www.colouroutsidethelinesblog.com ja kaikki somekanavat pysyvät samana. Niiden kautta jaan edelleen uudet postaukset eli lukeminen on aivan yhtä helppoa kuin ennenkin.

Ainut mikä muuttuu hieman, on blogin ulkoasu. Ylös ilmestyy Kaksplus-banneri, josta teidän on helppo navigoida Kaksplussan muihin blogeihin ja niistä takaisin minun blogiini. Blogi löytyy myös Kaksplussan sivuilta verkostoblogien sivulta.

Odotan innolla tätä blogin uutta aikakautta ja sen tuomia uusia ystäviä ja mahdollisuuksia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.