Hae
Colour Outside the Lines

Piknikillä lastenhuoneessa

B rakastaa kotileikkejä ja vauvan hoitamista tällä hetkellä. Haettiinkin nuo kuvan taustalla näkyvät rattaat mummilasta kotiin pari päivää sitten, koska meillä oli kotona puiset rattaat, jotka piti aivan karmeaa kolinaa koko ajan. 

Kotileikeissä meillä on kirpparilta kerättyjä muoviastioita. B:llä oli posliininen teeastiasto aiemmin, mutta hieman liian kovakouraisissa leikeissä se hajosi varoitteluista huolimatta. Ollaan siis tyydytty noihin muovisiin astioihin vielä toistaiseksi. Onhan ne kivan näköisiäkin ja pysyvät hyvänä leikeissä. Joku lelukuvasto mainosti puisia astioita tässä joulun alla ja ne ovatkin mietinnässä, jos sellaisia katselisi synttäreiksi. 

B kutsui minut eräänä päivänä piknikille huoneeseensa ja olikin kattanut meille molemmille lautaset, mukit, haarukat ja veitset sekä todella paljon syötävää. B tarjosi minulle banaania ja kun kerroin olevani sille allerginen, hän vastasi ”tämä on vain leikkiä”. Tämän jälkeen hän päätti, että hän itse voisi leikisti syödä tomaattia, koska on oikeasti sille allerginen. Tarjottiinpa minulle pippurikahviakin. 

Leikitäänkö teillä kotileikkejä? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.