Hae
Colour Outside the Lines

Syksyn reissusuunnitelmia

Syksyisin alkaa aina kaikkea uutta kuten koulu ja harrastukset. Telkkarissa alkaa kauhea määrä uusia sarjoja ja mulle iskee aina tosi kova reissukuume. Syksyn reissusuunnitelmia tehdessä olenkin aina ihan täpinöissäni.

Tälle syksylle meillä onkin jo paljon suunnitelmia ja se vasta onkin ihanaa! Mä rakastan sitä tunnetta, kun joku uusi reissu on varattuna ja sitä saa rauhassa odotella.

 

prinsessaristeily 6-vuotiaan kanssa

Meidän 6-vuotias kuopus täyttää ensi kuussa 7 vuotta ja hän on varmaan maailman suurin prinsessafani. Kun huomasin Silja Linella olevan ensi kuussa Skidit risteilyn prinsessateemalla, niin tottahan mun piti heti meille varata hytti sinne!

Lapsi odottaa risteilyä jo ihan innoissaan ja suunnittelee kovasti mitä meinaa laittaa päälle. Tiara meiltä puuttuu, joten sellainen täytyy vielä ennen risteilyä hankkia. Tai sitten menemme ostamaan sen Tukholman kuninkaanlinnan aivan ihanasta pienestä myymälästä, johon pääsee ostoksille ilman kuninkaanlinnan museoissa käyntiä.

Prinsessaristeilylle lähdemme kaksin ja aionkin hemmotella lasta kaikilla prinsessamaisilla jutuilla koko reissun ajan. Eniten lapsi taitaa matkan alusta odottaa Picnicin juustopatonkia, jonka olen luvannut matkalla ostaa.

Ihanaa, kun pääsee taas Tukholmaan. Rakastun Tukholmaan ja sen tunnelmaan joka reissulla vaan enemmän.

Pieni merenneito-musikaali

Lähdetään Janin kanssa kahdestaan Helsinkiin pienelle matkalle, koska ei nyt ehditty hääpäivää viettää millään tavalla, kun itsehän olin silloin töissä. Varattiinkin nyt matka Helsinkiin lokakuun alulle. Onneksi lapsilla on isovanhemmat, jotka auttaa ja me päästään viettämään aikaa kahden.

Mennään junalla, koska haluttiin matkustaa rauhassa eikä miettiä auton parkkiin saamista. Varattiin airbnb ihan keskustasta ja mennään katsomaan Helsingin kaupunginteatterin Pieni merenneito-musikaalia. Oltiin menossa katsomaan sitä jo viimeksi, kun esityksiä oli, mutta koronarajoitukset sotki suunnitelmat ja onneksi nyt päästään lopulta näkemään se. Oon kuullut niin paljon hyvää tästä produktiosta, että ei sitä voi jättää näkemättä.

Mä haaveilen ainakin hyvästä ruoasta, kunnollisista yöunista ja parin kirpparin kiertämisestä. Muuten meillä ei ole kovinkaan paljon suunnitelmia. Paitsi tietty se, että viedään Helsingissä asuva esikoinen jonnekin syömään.

Tallinnan joulutori

Haaveilen myös siitä, että pääsisin tänä vuonna joko Tukholman tai Tallinnan joulutorille. Koska esikoinen asuu nyt Helsingissä, voitaisiin hyvin Tallinnan joulutorilla käyminen hoitaa päiväreissulla hänen luotaan. Tämä onkin ollut mielessä jo muutaman viikon, mutta katsotaan miten töiltäni ehdin.

Yksi hyvä vaihtoehto on myös Kuopion upea joulutori, joka olisi ihan lähellä, mutta jossa en silti ole vielä kahden viime joulukuun aikana vieraillut.

Haaveillaan ystävän kanssa myös matkasta I love me-messuille, mutta sekin reissu on vielä hieman auki, koska työvuoroista ei sinne asti ole vielä tietoa. Katsotaan miten käy. Toinen paikka missä haluaisin käydä on Koli. En oo ikinä käynyt Kolilla ja nyt sinne avattiin uusi hotellikin.

*Postauksen kuvat toukokuulta 2022.

Onko sulla jotain syksyn reissusuunnitelmia jo valmiina?

TULETHAN SEURAAMAAN MUN ARKEA MYÖS INSTAGRAMISSA. LÖYDÄT MINUT MYÖS TIKTOKISTA JA YOUTUBESTA

LUE MYÖS: 

Eka vierailu omilleen muuttaneen esikoisen luona

Mitä pakkasin mukaan Pariisiin viideksi päiväksi?

Nappaa Timma koodi omaa hetkeä varten

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *