Hae
Colour Outside the Lines

Torero Joensuussa

Käytiin Janin kanssa Joensuussa minilomalla viime syksynä. Vietiin lapset mummilaan hoitoon ja mentiin Original Sokos Hotel Vaakunaan yhdeksi yöksi rentoutumaan. Hotellin yhteydessä on useampikin ravintola ja me valittiin meille uusi tuttavuus Torero.

Tutkitaan aina ravintolan ruokalista etukäteen, koska mä oon vähän hankala asiakas ruoka-aineallergioideni takia. Oon allerginen kalalle ja äyriäisille, en kestä kotimaisia viljoja enkä laktoosia. Nämä allergiat rajaa usein todella monta annosta ruokalistalta pois.

Torero on Joensuun lisäksi ainakin Porissa, mutta Kuopiossa ei tätä ole, joten odotimme innolla millaista ruokaa saamme.

Ruokalista muuttuu sesongin mukaan, joten nyt esimerkiksi listan alkupalat näyttää vähän erilaiselta kuin meidän käydessä.

Jani tilasi alkuun mustekalarenkaita ja vuohenjuustoa, minä tilasin serranonkinkkua ja chorizoa sekä manchegojuustoa. Nämä alkupalat oli oikein mainion kokoisia ruokahalun herättelijöitä ja kaikki alkuruoat oli oikein maukkaita.

Ravintolassa oli aika hiljaista ja saimmekin kivan rauhallisen istumapaikan. Sen verran oli kuitenkin ripoteltu asiakkaita ympäriinsä, etten viitsinyt ottaa ollenkaan kuvia ravintolasta vaan pelkästä ruoasta. Henkilökunta oli ystävällistä ja kuunteli allergiat tarkkaavaisena.

Tilasimme pääruoaksi paellapannun kahdelle. Tähän sai päättää itse lisukkeet ja me valitsimme kotimaisen sitruunamarinoidun broilerin rintafileen sekä chorizomakkaran.

En ole ikinä ennen maistanut paellaa, koska yleensähän se sisältää kalaa tai äyriäisiä joille olen allerginen. Ja nam, tämä paella oli ihan taivaallista. Me syötiin kahdestaan tuo pannu viimeistä murua myöten tyhjäksi ja molemmilla oli vatsat niin täynnä, ettei harmillisesti jaksettu enää jälkiruokaa syödä.

Torero yllätti meidät molemmat positiivisesti sekä ruokalistallaan, mauillaan että henkilökunnan ystävällisyydellä. Ravintolassa oli mukava tunnelma ja koko ravintolakokemus oli miellyttävä.

Myös lapsille olisi ollut tarjolla oma lista ja saatammepa hyvinkin joskus käydä testaamassa Torero Joensuussa myös lasten kanssa. Luulen, että listalta olisi löytynyt meidän lapsille monta suosikkiannosta. Ja aivan varmasti he tykkäisivät myös ravintolan tunnelmasta.

Onko torero Joensuussa sulle tuttu ravintola?

TULETHAN SEURAAMAAN MUN ARKEA, REISSUJA JA RUOKAELÄMYKSIÄ MYÖS INSTAGRAMIN PUOLELLE @SUSANNARIITAKANGAS

LUE MYÖS: 

Staycation Joensuussa -nautintoja kaikille aisteille

Joensuun taitokortteli

Uusittu Original Sokos Hotel Kimmel

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *