Hae
Colour Outside the Lines

Sarjat, joita seuraan telkkarista tällä hetkellä

Ajattelin listata teille sarjat, joita seuraan telkkarista itse tai Janin kanssa tällä hetkellä. Niitä ei ole kovin montaa, koska muutama juuri loppui, mutta jotain kuitenkin.

remontilla rahoiksi (the block)

Avalla tiistaista perjantaisin kuudelta illalla tulee australialainen Remontilla rahoiksi, jota me seurataan Janin kanssa. Sarjan uusin kausi alkoi viime tiistaina eli sitä on tullut vasta neljä jaksoa. Ollaan katsottu monta kautta tätä aiemminkin ja yleensä ne on tulleet Suomeen aika isolla viiveellä, mutta tämä kausi on kuvattu 2020.

Sarjassa viisi paria remontoi vanhoja omakotitaloja ja lopussa talot huutokaupataan. Voittajapari saattaa lähteä kotiin todella paljon rikkaampana, nimittäin parit saavat itselleen hintavarauksen ylittävän summan. Joinakin vuosina parit ovat voittaneet tosi paljon rahaa, joinakin ei oikein mitään.

Me katsotaan tätä innolla. On hauska seurata miten parit remontoivat ja sisustavat taloja ja kuinka monta kautta mukana olleet tutut tuomarit arvostelevat ne.

Vinkki: Katso jaksot ilmaisesta MTV-palvelusta, siellä tulee mainoksia hurjasti vähemmän kuin telkkarissa ja jaksot tulee näkyviin samaan aikaan kuin telkkariin.

 

MASTERCHEF VIP SUOMI

Tätä me ollaan myös seurattu yhdessä. Enää on finaali katsottavissa. Me katsottiin tätä Cmoresta aina viikko etukäteen, mutta finaalia ei voinutkaan katsoa etukäteen.

Katsottiin aina aiemmin Australian Masterchefiä, mutta siellä vaihtui tuomarit eikä olla uutta versiota edes vilkaistu. Tämä Suomen versio oli kyllä ihan hauska ja ollaankin tätä jännitetty aina tiistaisin.

THIS IS US

Tätä oon seurannut jo melkein viiden kauden verran telkkarista. Torstai-iltaisin aina itken, koska tän sarjan JOKA IKINEN JAKSO menee tunteisiin ja tarvitsen nenäliinoja.

Draamasarja kertoo Pearsonin perheen vaiheista monilla eri vuosikymmenillä. Sarjassa seurataan vanhemmuutta, sotaan lähtemistä, lapsuutta ja aikuisuutta ja useita eri perheenjäseniä sekä heidän vaihteitaan. Sarja on vaan ihana. Jos et ole katsonut, neljä ekaa kautta löytyy Amazon Prime Video-suoratoistopalvelusta.

 

Selviytyjät suomi

Tätä Jani on oikeastaan enemmän seurannut, mutta kyllä mä katselen sitä ainakin sivusilmällä mukana. Selviytyjät on hauska formaatti, oon amerikkalaista versiota katsonut useamman kauden nuorempana, mutta Suomi-versiota en ole kovinkaan seurannut.

Tämäkin on jo puolivälissä eli tulee vielä muutaman viikon.

PÖLLÖtöllö

Maikkarin helmiä on Pöllötöllössä katselemassa kasa julkkiksia. He istuvat sohvalla ja kommentoivat ohjelmia aivan kuin Sohvaperunoissa. Tämä on ihan hauska ja yksi jakso näkyy Cmoressa viikkoa ennen tv-esitystä.

Tästä voi bongailla lapsuuden suosikkeja.

 

big brother suomi

Nyt aloimme seurata Big Brotherin VIP-julkkikautta, joka alkoi telkkarissa tänään. Katsotaan jaksaako tätä seurata koko kautta, mutta on ainakin hauska nähdä ketä taloon menee.

 

Sarjat, joita seurasimme keväällä, mutta jotka ovat jo loppuneet:

Diili, Maajussille Morsian maailmalla (vika jakso on jo Cmorella katsottavissa), Sohvaperunat, WandaVision, The Falcon and The Winter Soldier, Ex-Onnelliset (tulee tällä hetkellä telkkarista, mutta katsoimme sen teinin kanssa jo etukäteen Cmoresta)

 

LUE MYÖS: 

15 sarjasuosikkia, joiden kaikki kaudet on katsottavissa Netflixissä

Viime aikojen Netflix-suosikit

Suoratoistojen tämän hetken suosikit

 

TULETHAN SEURAAMAAN MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.