Hae
Colour Outside the Lines

Kevään värit eivät vielä loista, joten minä loistan!

Ihana Salla pyysi minua mukaansa ottamaan asukuvia ja lähdin tottakai, koska asukuvia on aina kiva ottaa. Sallan iloinen seura on aina myös ihana piristysruiske arjen keskellä. Nappasin muutamat kuvat Sallasta hänen superhienolla kamerallaan ja Salla otti sitten minusta kuvia. 
Tiesin lähteväni Sallan kanssa kuvaustreffeille monta päivää aiemmin, mutta asun valitsin vasta viimeisen viiden minuutin aikana ennen lähtöä. Niin tyypillistä minulta. Asukriisi iskee aina juuri siinä viime minuuteilla. 
Aluksi meinasin laittaa päälleni hempeitä ja vaaleita sävyjä, mutta jotenkin päivä kaipasi pirteitä värejä. 
Kaikki kuvat: Salla / Sallan kengissä 
Päälle valikoitui yksi minun lempihameistani. Hame on smaragdinvihreää samettia ja se on päällä ihan supermukava. Se ei harmillisesti ole mahtunut kiinni kesän jälkeen ja olin ihmeissäni, että vetoketju oikeasti sulkeutui. Kärsin kuvien oton aikaan turvotuksesta, mutta siltikään hame ei puristanut. Ilmeisesti vartaloni on johonkin suuntaan muokkaantunut vaikka en sitä itse ole tajunnut.  
Ilma oli jo ihanan keväinen. Aurinko paistoi ja lämmitti mukavasti poskilla. Varjossa oli kuitenkin aika kylmä ja hieman ehkä harmitti, että jätin toppatakin kotiin. Kuopiossa on tuullut kovasti jo muutaman viikon ja tuuli tekee ilmasta kylmemmän tuntuisen kuin se oikeasti on. Onneksi emme kauheammin oleskelleet varjoisissa kohdissa. 

Mainitsin Sallalle vihaavani tuota ärsyttävää kaksoisleukaa, joka minulla on joka ikisessä kuvassa ja kyllähän se näissäkin on taas esillä. Päätin kuitenkin olla välittämättä siitä ja julkaista kuvat siitä huolimatta. Minä olen juuri tällainen juuri nyt, kaksoisleukoineni kaikkineen. 
Ihanaa, kun kohta on kevät ja saa pukeutua keveämmin. Parin viikon päästä lähdemme Janin kanssa kaksin viikonloppulomalle Tukholmaan ja odotan jo innolla kuinka pitkällä kevät on siellä. 
Tuo oranssi laukku oli muuten aivan mahtava kirpparilöytö tänä talvena. En kauheammin ole koskaan tykännyt oranssista väristä, mutta ihastelin tätä laukkua Lindexillä siellä aina käydessäni, kun se oli myynnissä. Jotenkin se on ihana piristysruiske asuihin, kun minulla tuppaa aina olemaan aika paljon mustaa. Olin onneni kukkuloilla, kun löysin laukun kirpparilta kolmella eurolla! 

Takki ja pusero: Gina Tricot
Hame ja laukku: Lindex
Sukkahousut ja korvakorut: H&M
Nilkkurit: Dinsko

Tykkäätkö sinä väreistä vai pukeudutko aina mustaan? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.