Hae
Colour Outside the Lines

Lastenhuoneen juliste, jonka taustalla on liikuttava tarina

*Kaupallinen yhteistyö Li’l Decorin kanssa.
Lastenhuoneen sisustusprojekti jatkuu täydellä tohinalla. Jani sai jo kehyksen sänkyyn tulevalle verhokatokselle rakennettua ja nyt pitäisi lähteä kangaskaupoille. Kirjoittelemme yhdessä sitten DIY-postauksen tuosta sänkykatosprojektista, kun se valmistuu. 
Jos muistatte, tuskailin varsinkin niiden seinällä olleiden palapelitaulun ja viime vuoden vappupallon kanssa. Ne olivat isin ja Bean yhdessä seinälle laittamat, joten ehkä niillä oli hieman tunnearvoa. Kävimme kuitenkin keskustelun huoneen sisustuksesta Bean kanssa ja toiveena oli prinsessahuone, jossa olisi perhosia. 
Siirsimme aiemmin jo Vivian pinnasängyn luona olleet perhostarrat Bean huoneeseen oviaukon päälle ja Lapsimessuilta hän sai valita itselleen julisteen, jonka kehystäisimme huoneen seinälle. Saatoin ehkä ohjata julisteen valinnassa tiettyyn suuntaan, mutta minulle ei tullut yllätyksenä, että Bea valitsi Mrs Mighetton Miss Dellan. Perhosia löytyy nimittäin siitäkin.  

Juliste saatu Li'l Decorilta.

Juliste saatu Li’l Decorilta.

Taulun värimaailma ja yleisilme oli minulle hyvin mieleinen ja miettiessäni taulua lastenhuoneeseen palasin aina takaisin Miss Dellaan. Se kutsui minua jollain tapaa. Asiaa ei yhtään auttanut lukea, että jokaisesta myydystä julisteesta menee lyhentämättömänä 25 kruunua eli 2,50€ Ruotsin aivosäätiölle. Miss Dellan takana on nimittäin tositarina tytöstä, jolla on jo raskauden aikaan huomattu cp-vamma eikä hän koskaan pysty puhumaan tai kävelemään. Hänen aikansa vanhempien ja sisarustensa kanssa on rajattu.  
Joka kerta liikutun lukiessani tuon taustatarinan ja se tulee minulle mieleen aina katsoessani taulua lastenhuoneessa. Se muistuttaa minua siitä, että vaikka minulla onkin täysin terveet lapset, eivät he ole lapsia ikuisesti  ja pitää muistaa nauttia heidän kanssaan olosta ihan joka hetki.
Taulu etsii vielä hieman paikkaansa ja on nyt hetkellisesti sijoitettuna uuden legokaapin päälle. Siihen se ei kuitenkaan voi jäädä, koska se ei siinä pysy pystyssä leikkien lomassa ja on rikki alta aikayksikön. Luultavasti taulu pääsee sängyn päälle, mutta emme voi sitä seinälle laittaa ennen kuin tuo vuodekatos on valmis ja näemme kunnolla kuinka ne asettuvat seinälle yhdessä. Taidan nostaa sen tuohon kaapin päällä olevalle tauluhyllylle turvaan, jos vuodekatosprojekti venyy. 
Mrs Mighettolla on muuten myös muitakin ihania julisteita. Näitä tulee aina pieni erä myyntiin, mutta Miss Della on pysyvämpää mallistoa, joten sitä on saatavilla pidempään. Tulevaisuudessa saatan hankkia tuonne tauluhyllylle Miss Dellan kaveriksi, jonkun toisenkin taulun samaiselta merkiltä. 

 

Onko teillä lastenhuoneessa tauluja tai julisteita? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *