Hae
Colour Outside the Lines

Viisi syksyyn sopivaa reseptiä

Oon jakanut vuosien varrella useampia reseptejä ja tässä postauksessa listaankin teille viisi syksyyn sopivaa reseptiä sekä linkit niihin. Toivottavasti näistä löytyy teillekin joku suosikki. 

 

PAAHDETTU MYSKIKURPITSAKEITTO

Myskikurpitsat on ihania syksyisin ja me ostetaankin niitä tosi usein, koska meidän koko perhe tykkää myskikurpitsan mausta. Ollaan testailtu monia eri myskikurpitsareseptejä, mutta meidän ikuinen suosikki on paahdettu myskikurpitsakeitto. 

HELPPO KANTARELLIPIIRAKKA

Syksyisin parasta on kantarellit, joista saa tehtyä helposti vaikka minkälaista ruokaa. Yksi meidän perheen ikisuosikki on kantarellipiirakka, jota voi syödä vaikka päivälliseksi vihersalaatin kanssa. 

Lämmittävä tomaattikeitto

Tomaattikeitto on superhyvää ja pitäisikin tehdä sitä useammin. Itse tehtynä tomaattikeitto kuulostaa vaivalloiselta, mutta ei oikeasti ole sitä. 

Salaattibaari

Miten saat lapsetkin syömään salaattia? Kun teet ruokapöydästä buffetin, josta kaikki saavat valita lautaselle just sitä mitä itse haluavat. Tämä vinkki toimii hyvin myös viikon tähteiden kanssa. Kaikki vaan pöydälle ja jokainen latoo lautaselle sitä mitä haluaa. 

UUNISSA KUIVATUT OMENALASTUT

Haluaisitko kuivata omenalastuja, mutta et omista kasvikuivuria? Ei hätää, voit aivan hyvin kuivattaa omenalastut uunissakin! Kurkkaa tästä ohje ja tee omenalastuja vaikka lahjaksi. 

Siinä viisi helppoa reseptiä syksyyn ja linkkaan alle vielä muutaman kokeilemisen arvoisen! 

Mikä on sinun suosikkireseptisi syksyllä? 

 

TULETHAN SEURAAMAAN MUN ARKEA JA KOKKAILUJA MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNARIITAKANGAS

LUE MYÖS: 

Gluteenittomasti paneroidut kanapihvit

Kananugetit kotona! Helppo ( gluteeniton ja keto ) resepti

keto / vhh tortillasipsit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *