Hae
Colour Outside the Lines

Mitä tilasin syntymäpäivälahjaksi saamallani lahjakortilla?

*Sisältää mainoslinkkejä

Sain kummitädiltäni syntymäpäivälahjaksi lahjakortin Adlibrikseen.

Tein tilauksen melkeinpä heti lahjakortin saatuani, koska tiesin mitä halusin tilata ja nyt tilaus viimein saapui. Osa tuotteista oli eri varastolla, joten minun piti odotella toimitusta jonkin aikaa. 

Olin juuri ennen lahjakortin saantia etsinyt itselleni kirjakaupasta Cecelia Ahernin P.S. Rakastan sinua-kirjan jatko-osaa *Loppusanat sitä kuitenkaan löytämättä. Kummitätini oli siis hyvin kartalla vaikka en ollut kenellekään kirjasta vielä maininnut. 

Olin pitkään jo miettinyt kirjan ostamista, joten se oli helppo lisätä ostoskoriin. Sen jälkeen en kuitenkaan keksinyt minkä kirjan olisin ostanut sen kaveriksi pakettiin, koska minulla on kotona noin kymmenen kirjaa odottelemassa lukemista. Lahjakortista oli vielä puolet jäljellä ja vaikka olisin voinut jättää sen odottamaan seuraavan paketin tilaamista, päätin tutustua valikoimaan ihan rauhassa ja tilata jotain tarpeellista. 

Olen koko kevään ihastellut Instagramissa kaikkien neulontatöitä ja haaveillut itsekin neulovani jotain. Tämä saamattomuus on kuitenkin ollut aina kiinni siitä, ettei minulla ole kotona ollut lankaa eikä sen kummemmin puikkojakaan. Siksi se on lykkääntynyt lykkääntymistään. Kaupassa käydessä en ikinä muista kaartaa lankahyllyn ohitse. 

Nyt päätin tutkia millaisia *lankoja Adlibriksellä olisi saatavilla. Ihastuin kirkkaisiin ja pastellivärisiin alpakkalankoihin ja tilasinkin niitä viisi eri väristä. Värit olivat *baby alpaca pistachio, *baby alpaca baby yellow, *baby alpaca mint, *alpaca cloud hot pink ja *alpaca cloud caribbean blue. Olen viime aikoina fiilistellyt varsinkin *Muita ihania-neulontakirjaa, jonka löysin kirjastosta viime kuussa. Siinä kaikkia on pastellista ja värejä on käytetty tosi paljon. Sieltä olen haaveillut neulovani itselleni ihanan kuviollisen kaulahuivin.  

alpaca lanka

Nämä alpakka-langat on tosi pehmeitä eivätkä yhtään kutita. Mulla oli vähän ennakkopelkoa, että lanka kutittaisi, koska en voi käyttää ollenkaan villalankaa vaan kutian samantien. Merino ja alpakka kuitenkin tuntuvat sopivan iholleni eli aivan varmasti tilaan näitä lankoja vielä jatkossa lisää, jos nyt tämä neulontaharrastus ottaa tulta alleen. 

Nyt olenkin sitten kaikki illat sormet sauhuten neulonut uusista langoista. Ensin neuloin Vivialle kaulahuivin kirppikseltä löytämistäni langoista, tosin se odottelee vielä, että teen siihen tupsut ja nyt olen neulomassa tilkkuja, joista ajattelin koostaa Vivialle neuletakin, jos osaan. 

Ihanaa, kun saa vielä aikuisenakin syntymäpäivälahjaksi jotain. Kyllä se piristää mieltä kummasti. 

 

Mitä sinä tilaisit adlibrikseltä? 

LUE MYÖS: 

ÄITIENPÄIVÄ LÄHESTYY. NYT ON AIKA HANKKIA LAHJA ELÄMÄSI TÄRKEÄLLE NAISELLE! 

ASKARTELE YSTÄVÄLLE TEEKRANSSI

 

TULETHAN SEURAAMAAN MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.