Hae
Colour Outside the Lines

Viikkokatsaus

Maanantaina käytiin kirppistelemässä ja tehtiinkin kivoja löytöjä. Niistä jo kirjoittelinkin aiemmin täällä. Oli vielä pääsiäinen, joten syötiin myös suklaamunia ja nautittiin kotona toistemme seurasta ja vapaapäivästä. Meillä harvoin sattuu yhtä aikaa kaikille päivä, kun ei ole töitä tai harrastuksia.
                             

Tiistaina kirppisteltiin tyttöjen kanssa lisää ja käytiin ihmettelemässä ruokakaupan tyhjentyneitä hyllyjä.


                                        

Keskiviikkona J leipoi synttärikakkua ja juhlittiin vähän etukäteen jo synttäreitä. B:n mahaan myös koski ja toinen raukka makas koko illan sohvalla kattomassa Barbie-elokuvia. Ja sain viimein hääkakkukoristeet kotiin! On ne vaan niin ihanat.

                                

Torstaina sitten olikin minun synttärit.  J herätti minut aamulla ennen puoli seitsemää, kun satuin mainitsemaan, että olen syntynyt niin aikaisin. Sain lahjaksi ihanat korvakorut. Kävi vieraita ja syötiin taas kakkua. Sain myös muita lahjoja ystäviltä.Illalla menin töihin tekemään vähän eri hommia kuin normaalisti.


         

                                      

Perjantaina juhlittiin minun mummon synttäreitä. Meillä on päivää vaille 50 vuotta ikäeroa ja pienenä sain aina kuulla, kuinka olin hänen 50-vuotissyntymäpäivälahjansa. Tähän aikaan vuodesta on tosi monet synttärit, joita juhlitaan. Lissu lähti leirille ja B meni hoitoon, kun meillä oli J:n kanssa molemmilla ilta töitä.

                             

Lauantaina olin aamun töissä ja voi sitä väsymyksen määrää, kun oon tehny pääasiassa iltavuoroa koko ajan. Kuljin koko viisi tuntia ihan zombiena. Postissa tuli kivoja sisustusjuttuja.  Iltapäivä oltiin sitten B:n kanssa kahdestaan kotona ja molemmat nukuttiinkin päikkärit. Minä sohvalla mahallani, jalat käsinojalla. Illalla sitten grillailtiin.

                                         

                               
                                              

                                   

Sunnuntaina käytiin minun ukin luona Nilsiässä, haettiin Lissu leiriltä ja illalla käytiin sitten Hoplopissa. 


                                        

            

-S

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.