Hae
Colour Outside the Lines

Joulu on jo ihan kohta!

Ihan hullulta tuntuu ajatella, että jouluun on enää 4 päivää. Toisin sanoen enää kolme päivää aikaa saada kaikki valmiiksi ennen jouluaattoa. Onneksi meillä on jo melkein kaikki lahjat valmiina tai ainakin valmiiksi mietittynä mitä vielä puuttuu. Joulusiivouskin on melkein tehty, imurointia vaille on aikalailla valmista.
Tänään tehtiin yksi satsi joulutorttuja, jotka hävisi alta aikayksikön, kun meillä kävi kahvitteluvieraita. Seuraava satsi taidetaan tehdä vasta jouluksi. Muistettiin vihdoinkin ostaa glögiäkin kaupasta. Taidetaan joutua ostamaan jouluksi uusi pullo glögiä, koska pullosta on jo lähes puolet hävinnyt.
Nipsulla oli neuvola maanantaina ja ollaankin nyt muutama päivä neuvolan ohjeiden mukaan annettu lisämaitoa rintamaidon lisäksi. Nipsun mitat olivat 53.7cm ja 3875g eli pieni pirpana on vielä. Kasvu oli ollut tasaista, mutta aika hidasta ja nyt yritetäänkin vähän saada painoa nousemaan. Lisämaidosta on selvästi ollut apua, koska Nipsu on nukkunut päikkäreitä paremmin kuin moneen viikkoon ja ollut muutenkin todella hyvällä tuulella muutaman päivän. Jospa se painokin lähtisi nousuun pikku hiljaa.

Joko teillä iskee joulustressi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.