Hae
Colour Outside the Lines

HAASTE – #kehukumppania

Lindan blogista tämän bongasin. Kehun J:tä melkein joka postauksessa muutenkin kyllä, mutta silti tämä tuntui jotenkin omalta haasteelta. Haasteessa on siis kolme kysymystä, joihin molemmat vastaa. Ensin vastausvuorossa olen minä.

                               

Milloin viimeksi olit erityisen ylpeä kumppanistasi?


Tänään, kun Lissun keräily-Barbiet piti saada hyllylle eli ensin piti saada hyllyt seinälle. J kiroili ja puuskutti ja sanoi minulle jo monta kertaa, ettei ne hyllyt sinne seinälle mene, mutta loppujen lopuksi sai kuin saikin hyllyt paikalleen.


                                 

Mihin piirteisiin alunperin ihastuit kumppanissasi?


Siihen kuinka ihanasti J puhui lapsestaan ja otti minunkin lapsen heti huomioon. Myös se, että J teki ensimmäiset siirrot teki minuun vaikutuksen. J oli selkeästi kiinnostunut siitä mistä puhuin eikä ollut vailla vain yhtä asiaa. Ensisuudelmaankin meni monen monta tuntia vaikka lähekkäin sohvalla istuttiinkin. Ja se, joka sai minulla sukat pyörimään jalassa ja varmisti päässäni, että J on se oikea, oli kun kerroin ensimmäisenä iltana, etten koskaan ollut käynyt oikeilla treffeillä ja toisena iltana J järjesti minulle piknikin kynttilänvalossa olohuoneen lattialla.

                                         

Mikä on parasta parisuhteessanne?


Rakkaus. Seksi. Se miten meidän ajatukset ja tulevaisuuden suunnitelmat kohtaa. J saa mut tuntee itteni maailman ainoaks naiseks vaan yhdellä katseella.

Sitten vastaa kumppani ( ja kirjoitin suoraan J:n vastaukset):

Milloin viimeksi olit erityisen ylpeä kumppanissasi?

Joka päivä, kun olet niin hyvä äiti meidän molemmille tytöille. Ja myös siitä, että olet minun.


                                       

Mihin piirteisiin alunperin ihastuit kumppanissasi?

Tisseihin. Öö… Sinä olit hirmu kaunis, sinulla oli iloiset silmät ja hiusväri ei ollut blondi. Sinä olit sellanen höpö ja kaunis. Ja sinä tykkäsit minun tyhmistä jutuista. Ja sä tajusit heti, että minä oon outo. Ja sinä olit tosi kaunis.


                                       

Mikä on parasta parisuhteessanne?

Seksi. Ja se, että meillä on aina hauskaa. Se, että me ollaan molemmat höpöjä. Maailma on turvallinen paikka, kun saa nukkua sinun vieressä joka yö. 


                                     
-S (&J)


2 kommenttia

  1. jade kirjoitti:

    ÄÄÄÄÄ MUA ITKETTÄÄ!!

  2. Susanna kirjoitti:

    Älä itke:*

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.