Hae
Colour Outside the Lines

Viime aikojen kuulumisia

Moi taas pitkästä aikaa! 

Pidin täältä blogista vähän puolivahingossa pienen someloman. Tämän kevään järkyttävät siitepölymäärät on käyneet mulla jo ihan kunnon päälle. On tosi vaikea hengittää ja varsinkin nukkua, jonka takia oon ihan tukossa koko ajan ja tosi väsynyt. 

Tuntuu, etten saa oikein mitään aikaiseksi. Myös ne viime viikon helteet verotti osansa. Mä en nauti kovin kuumasta ilmasta, koska tuntuu, että se vie kaiken energian ja saan tosi helposti auringonpaisteesta migreenin. Siksi pysyttelen varjossa, ison hatun ja aurinkolasien takana. 

mitä me ollaan puuhattu viime viikkoina? 

Ollaan keretty viimeisen kahden viikon aikana tehdä jo vaikka mitä. 

Kaikki lapset on koulusta ja päiväkodista jo kesälomalla. Koululaisten kesäloman alkaessa me lähdettiin heti koulun päätyttyä minireissulle Tampereelle.

Keskimmäinen sai koulusta melkeinpä erinomaisen todistuksen. Hänellä vaihtuu ensi vuonna opettaja ja opettaja olikin tehnyt kaikille kivat kortit. Toivotaan, että koulun ja kodin hyvin sujunut yhteistyö jatkuu myös ensi vuonna.

Oltiin myös superylpeitä esikoisesta, joka sai korotettua tänään päättyneellä ysiluokalla hienosti numeroitaan ja nostettua keskiarvoaan. Toive lukioon pääsystä on siis taas hieman lähempänä.

Hänen koulumotivaationsa oli seiskalla ja kasilla (vähän jo kutosellakin) tosi hukassa ja ysiluokalla pienluokka pelasti tilanteen täysin.

Meidän miniloman tarkoituksena oli käydä Särkänniemessä. Lapset olisi halunneet jo viime kesänä huvipuistoon, mutta ei silloin uskallettu mennä ja nyt, kun tilanne on vähän parempi, päätettiin käydä heti loman alussa siellä. 

Pysähdyttiin menomatkalla lounaalla Vaajakosken ABClla, jossa ruokailu toimi tosi sujuvasti. Kotimatkalla yritettiin pysähtyä syömään Orituvan ABCn Hesburgerissa, mutta siellä ei toiminut palvelu yhtään ja kyllästyttiin jonottamaan, kun oltiin seisottu jonossa vartti eikä se ollut yhtään edennyt. Ostettiin sitten eväät autoon ja jatkettiin matkaa. Se oli siinä vaiheessa kyllä paras ratkaisu, koska päästiin sitten kotiin ajoissa nukkumaan. 

Pysähdyttiin matkalla myös Lempäälän Ideaparkissa. Bealle löytyi kesäksi bikinit ja Jani osti itselleen muutamat shortsit. 

Olisi menty mielellämme kuluttamaan energiaa sisäleikkipuistoon, mutta se oli remontissa ja Jani yritti mennä Bean kanssa sählymuseoon, mutta se oli ilmeisesti juuri muuttamassa. Se oli kyllä hieman outoa, koska museota mainostettiin koko ajan kauppakeskuksen kuulutuksilla. 

Yövyttiin mun tädin luona ja seuraavana päivänä oltiin seitsemän tuntia huvipuistossa. 

kesäloma

Teini sai kesätöitä kolmeksi viikoksi pesulassa ja hän on muutenkin ollut paljon ystäviensä kanssa eli häntä ei ole kauheasti kotona näkynyt. 

Minä ostin pienemmille kesäpassit sekä eläinpuistoon että Hoplopiin ja ollaankin kulutettu niitä ahkerasti. Ollaan käyty myös pari kertaa jo uimarannalla, koska ilmat on olleet niin hyvät. 

Bea lähti äidilleen kesän viettoon pari päivää sitten ja tulee kotiin sieltä ehkä juhannukseksi, jonka jälkeen lähtee taas äidilleen. Janilla alkaa kesäloma juhannuksena, joten me ollaan Vivian kanssa oltu kahdestaan kotona nyt tällä viikolla. Koska on kesäloma eikä ole kiire minnekään, ollaan välillä otettu vaan tosi rennosti. 

Eilen sain ekan annoksen koronarokotteesta ja otin Vivian sinne mukaan. Hän osasi hienosti odottaa ja saatiinkin molemmat tarra, kun oltiin niin reippaita. Rokotetta oli antamassa todella mukava hoitaja, joka oikeasti otti huomioon, että mulla oli Vivia mukana ja kävi rokotteen jälkeen kysymässä, että onhan kaikki hyvin. 

Muita oireita ei tullut kuin, että käsi meni tosi kipeäksi illalla ja siihen koskee edelleen. Muistan kyllä saaneeni samanlaisia oireita muistakin rokotteista, joten en ajattele sen olevan mitenkään erikoista. Jani saa ekan rokoteannoksen ensi viikolla. 

Meillä on ollut siis aika tavalliset pari viikkoa. Nyt lupaan taas aktivoitua ja toivon, että tuo siitepölytilannekin helpottaisi jo pikku hiljaa. 

Ihanaa kesäpäivää just sulle! 
Joko sinulla alkoi kesäloma? 

 

LUE MYÖS:

NUORIMMAN EKAT KESÄLOMAPÄIVÄT TAKANA

 

TULETHAN SEURAAMAAN MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.