Hae
Colour Outside the Lines

Uusi lelurakkaus – Fisher-Price Little People

Täällä on ollut aika hiljaista viime aikoina ja se johtuu vain ja ainoastaan siitä, että olen itse ollut aivan hirveässä flunssassa kolme viikkoa. Nyt alkaa pikkuhiljaa tuntua siltä, että elämä voittaa vaikka edelleen vaivaa aikamoinen yskä. 
Vaikka olen ollut kipeänä, on me ehditty puuhata vaikka vallan mitä. Käytiin Joensuussa häämessuilla, jotka oli aika pettymys eikä niistä sen takia ole edes yhtään kuvaa. Kierrettiin ne noin vartissa ympäri eikä saatu oikein mitään koko messuista irti. Ehkä ensi vuonna voisi käydä katsastamassa sitten Helsingin messuja. Käytiin myös tyttöjen kanssa Tukholman risteilyllä, jolla esiintyi Antti Tuisku. Siitä enemmän huomenna. Käytiin tällä viikolla myös J:n kanssa ottamassa kihlajaiskuvat ja nyt odotellaankin innolla, että päästään niitä näkemään. 
Meillä oli myös viikon asumassa hollantilainen opiskelija, jonka luona olin itse viime joulukuussa. Hollannin reissusta kirjoittelin täällä. Siitäkin viikosta on tulossa jonkinlainen katsaus ensi viikon aikana. Kiirettä on pitänyt ja siksi ehkä hieman on tuo flunssankin parantelu jäänyt. 

B on myös tässä välissä rakastunut Fisher-Pricen Little People leluihin. Löydettiinkin kivasti Kuopion nettikirppikseltä iso satsi tosi hyvällä hinnalla ja ne on olleet nyt ihan ykkösleluja. Ihan mahtavaa huomata miten tuon ikäisen mielikuvitus pääsee valloilleen uusien lelujen avulla!   

Oletteko te välttäneet sitkeän kevätflunssan? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.