Hae
Colour Outside the Lines

Tämän viikon positiiviset x 5

Oon ollut tällä viikolla ihan superväsynyt, mutta koska mieluummin elän elämääni positiivisuuden kautta niin päätin listata teille tämän viikon positiiviset asiat x 5.

1.tein edullisia ulkovaatelöytöjä

Meillä on kolme tosi eri ikäistä lasta (16v, 9v ja ensi viikolla 5 vuotta täyttävä) eli joka sesonkiin pitää ostaa jokaiselle uudet vaatteet, kun ei voi kierrättää lapselta toiselle. Usein ostan siis lapsille vaatteita kirppikseltä kyllä käytettynä, mutta en viitsi säilyttää montaa vuotta kaapeissa vaatteita esimerkiksi keskimmäiseltä nuorimmalle, koska ensinnäkään meillä ei ole siihen lämmintä varastoa ja toisekseen vaatteet ei välttämättä ole oikean kokoisia oikeaan sesonkiin.

Olinkin superonnellinen, kun löysin pienimmälle välikausikengät 8€ kirppikseltä. Ne oli melkein kuin käyttämättömät Vikingin goretexit, joten se oli tosi hyvä löytö. Löysin hänelle myös Cittarin mammuttimarkkinoilta toppahousut (ja vielä henkselimalliset) -30% alennuksella, jolloin niille jäi hintaa alle 21€. Stadium Outletista taas löydettiin hänelle mieleiset Vikingin talvikengät 39,90€, kun normihinta huiteli jossain 70€ hujakoilla.

Keskimmäiselle menin etsimään Prismasta fleecetakkia ja löysinkin sieltä yhden ainoan fleecetakin, joka sattui olemaan oikeaa kokoa ja oli poistorekissä 9€ hintaan. Löysin hänelle myös välikausikengät tarjouksesta 39€ Cittarista, kun normihinta oli 10€ enemmän.

Hyviä löytöjä tein siis lapsille tällä viikolla! (Ei puhuta siitä, että mun omat kengät hajosi viikko sitten eikä mulla ole kuin lenkkarit tai tosi ohuet loaferit syksyyn. Lasten tarpeet meni tällä kertaa edelle.)

2.Käytiin tutustumassa kuopion uudistuneeseen prismaan

Kuopion Prismassa on meneillään iso remontti ja vihdoin uusi parkkihalli aukesi. No pitihän se käydä testaamassa ja Vivia halusikin ajaa heti ylimpään kerrokseen. Ihan mahtavaa, että Prismaan tuli parkkihalli, koska ollaan sitä käytetty ahkerasti Joensuussa ja oltu ehkä jopa hieman kateellisia, kun Kuopiossa ei sellaista hienoutta ole. Oon myös useasti talvella käynyt Lidlissä ihan vaan siksi kaupassa, että pääsen siellä ajamaan parkkihalliin. Nyt voin jatkaa ostosten keskittämistä Prismaan, kun saan auton helposti parkkihalliin.

Prisman ravintolamaailmakin sai uuden ilmeen ja käytiinkin Vivian kanssa siellä aamukaakaolla. Vivia testasi samalla leikkipaikan ja totesi sen hyväksi. Positiivisesti yllätti, että kahvilassa oli myös hyvin gluteenittomia tuotteita tarjolla, jos sellaisia kaipailee.

3.uusi puhelin

Okei, mun uusi puhelin saapui jo edellisviikolla, mutta olin tällä viikolla siitä ihan yhtä onnellinen kuin aiemminkin. Mun edellisessä puhelimessa (iPhone SE 2020) oli niin surkea kamera, että välillä ihan hävetti julkaista kuvia tänne, kun ne oli niin sumeita. Tässä uudessa puhelimessa (iPhone 12) on ihanan kirkas kamera ja puhelin toimii muutenkin kuin unelma.

Se on oikeesti aika tärkeää, kun yrittää somessa tehdä töitä, että se kamera on kunnossa. (Älkää tässä kuvassa kiinnittäkö huomiota niihin mun ”syksykenkiin”)

4.SAin edistettyä mun opiskeluja

Oon ollut totaalijumissa mun opiskeluiden suhteen jo pitkään ja vaikka oon niitä edistänyt koko ajan hitaasti, mutta varmasti niin nyt oon saanut ihan kunnon sysäyksen tehtyä eteenpäin ja jutellut asiasta myös opettajien kanssa.

Nyt oonkin päättänyt viettää kaikki Vivian päiväkodissaolohetket koulun kirjastossa, jossa saan huomattavasti tehokkaammin aikaiseksi asioita kuin kotona. Kotona kaikki kotityöt tuntuu stressaavan niin paljon, että se opiskeluaika sitten vähenee koko ajan pienemmäksi. Vivia kun käy vaan puolet viikosta päiväkodissa ja nyt ollaan sairasteltu niin jotenkin se opiskelukin on jäänyt.

Nyt olen kuitenkin taas positiivisilla mielin opiskeluiden parissa ja toivon sormet ristissä, että saan jouluun mennessä ton koulun pakettiin.

5.elokuvissa käynti

Käytiin Vivian kanssa elokuvissa perjantaina katsomassa uusi Ryhmä Hau-elokuva ja Vivia oli ihan superinnoissaan.

Oltiin käyty viimeksi kesällä leffassa katsomassa Flummelit (joka oli muuten hauska, kannattaa vaikka vuokrata, kun pystyy) ja me ostettiin silloin paketti arkinäytöslippuja, jotka käy vaan arkipäivinä ennen 17.00. Oltiin yritetty siitä asti käydä katsomassa jotain, mutta tosi huonosti oli näytöksiä tarjolla.

Nyt tuo näytös oli 14.30 ja koska meillä sattui Vivian kanssa olemaan päiväkodista vapaapäivä niin mentiin leffaan. Elokuvanäytös oli Kuopion toisiksi isoimmassa salissa ja siellä oli meidän lisäksi 5 vanhempaa ja jokaisella yksi lapsi mukanaan. Eli tilaa kyllä riitti.

Elokuva oli ihan hauska ja 5-vuotias katsoi sen innokkaana, mutta aikuiselle se oli ehkä vähän tylsä. Mielestäni se olisi myös voinut olla ehkä hieman lyhyempi kuin sen 1,5 tuntia.

Siinä tämän viikon positiiviset x5. Monta muutakin kivaa juttua tapahtui, mutta nämä jäivät päällimmäisenä mieleen.

Mitkä oli sun viikon positiivisimmat asiat?

LUE MYÖS: 

LAHJAVINKKEJÄ 5-VUOTIAALLE

HYVÄN ARJEN AAKKOSET

 

TULETHAN SEURAAMAAN MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *