Hae
Colour Outside the Lines

Lapsimessut 2018 – Nähdäänkö siellä? (sis. arvonnan)

*Kaupallinen yhteistyö Messukeskuksen kanssa. 
Odotan jo innolla tämän vuoden lapsimessuja. Kävimme Janin kanssa messuilla toissa vuonna, kun odotin Viviaa ja messuista on vain hyviä muistoja. Silloin olimme messuilla yhden päivän ja koko messualueen kiertäminen päivässä oli aika raskasta. Viime vuonna en messuille päässyt, mutta tänä vuonna olen lasten kanssa menossa koko viikonlopuksi. Jani jää kotiin ja kutsui jo pojat pelaamaan. 
Olen tulossa siis messuille kolmen lapsen kanssa. Tämän takia päätin ostaa lapsille koko viikonlopuksi rannekkeet, joka mahdollistaa sen, että voimme käydä messualueelta välillä muualla, jos lapset väsyvät. Odotan jo innolla hotelliaamiaista ja niitä kaikkia ihania messutarjouksia. Ajattelinkin listata muutaman messutärpin, joita odotamme lasten kanssa innolla. Hei ja jos bongaat meidät messuilla, niin saa tulla vetämään hihasta ja moikkaamaan. 
Kuva messuilta vuonna 2016. Tänäkin vuonna messuilla on pienoismalleja.
Kuva messuilta vuonna 2016. Tänäkin vuonna messuilla on pienoismalleja.

Messuosastot, joita odotan eniten: 

Vauva ja Meidän Perhe 6b90
Vauva ja Meidän Perhe on taas mukana messuilla. Odotankin näkeväni millainen osasto heillä on ja saatanpa vaikka tilata lehdet kotiin, jos heillä on hyvä messutarjous, kuten yleensä. 
For Minies and Mommies 6g30
Olen ihastellut FMAM-mokkasiineja ja heidän muitakin tuotteitaan jo monta vuotta, mutten ole vieläkään saanut aikaiseksi ostettua niitä lapsilleni. Olen todella huono nettishoppailija, koska tykkään hipeltää tavaroita ennen ostopäätöstä. Tämä oli ehkä osasto, jonka missaaminen harmitti viime vuonna eniten. Ehkä lapset saavat vihdoinkin mokkasiinit -tai ainakin ihanat rusettiponnarit. 
name it 6d48 
Melissalla oli jossain vaiheessa suurin osa vaatekaappinsa vaatteista name It-merkiltä. Olen tänä keväänä rakastunut merkin vaatteisiin uudelleen ja odotankin messualuetta innolla, koska kaikki messutuotteet ovat -30%! Lasten vaatekaapit kaipaavatkin sopivasti kesävaatteita.
Li’l Decor 6m21 sekä Siluettiverstas 6g18
Kuten jo aiemmin kerroin, haluaisin sisustaa lastenhuoneen uusiksi. Toivonkin löytäväni messuilta inspiraatiota ja uusia sisustusjuttuja lastenhuoneeseen. 
Katsotaan ketä löydämme yhteiskuviin tänä vuonna. Kuvassa Myyrä vuodelta 2016.
Katsotaan ketä löydämme yhteiskuviin tänä vuonna. Kuvassa Myyrä vuodelta 2016.

Nämä tulevat olemaan varmasti myös meidän perheen suosikkeja: 

Two Dads-eväsparkki 6r49
Pakkaan mukaan omat eväät, koska messuilla jokaiseen ruokapaikkaan on aivan varmasti pitkät jonot ja kun lapsille on nälkä, on helpompi antaa heille suoraan syötävää. Näin yritän siis säästää myös omia hermojani. Tänä vuonna messuilla onkin TwoDads-eväsparkki, jonne saa mennä syömään omia eväitä. Tämä on pienten lasten kanssa tosi näppärä! 
bObles-seikkailualue 7d100
Meiltä ei kotona ainakaan vielä löydy yhtään bOblesia, mutta voin jo kuvitella sitä riemua, jonka ne saavat meidän kahdessa pienimmässä aikaan. Tämä on siis ehdoton vierailupaikka. 

Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa lippu lapsimessuille! Jätä kommentti, jossa kerrot mitä sinä odotat messuilta eniten. Muista jättää kommenttiisi toimiva sähköpostiosoite sille tarkoitettuun kenttään (osoite näkyy vain minulle), koska lähetän voittajalle lipun sähköpostitse. 

Arvontaan on aikaa osallistua 8.4.2018 asti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.