Hae
Colour Outside the Lines

Vauvan suusta: Parasta just nyt!

Nipsu täällä taas moi! 
Me ollaan tehty tosi kivoja juttuja äitin, isin ja siskojen kanssa alkuviikosta. Käytiin äitin ja isin kanssa ulkona. Ne kai pelaili jotain, mut mä nukuin mun kivoissa vaunuissa. Aiemmin mä aattelin, että on tosi tylsää, kun äiti laittaa mut pötköttää sinne koppaan, mut jotenkin mua alko kauheesti väsyttää, kun olin siellä ja isi työnteli niitä vaunuja. Siellä oli kivan lämmin ja turvallinen olla. Taisin nukkua vielä sisälläkin, kun mentiin takas kotiin. Tai ainakin mä heräsin jotenkin ihmeellisesti sisällä enkä siellä vaunuissa. 
Käytiin siskojen kanssa myös kattomassa Kirsiä ja sen kivaa Brando-koiraa. En ollu koskaan ennen nähny koiraa niin läheltä. Tai no näin mä mun tädin luona yhden koiran, mut se oli valkonen ja siinä oli mustia pilkkuja ja sitä ei tuntunu hirveesti kiinnostavan kuka mä oon. Sitä kiinnosti ruoka paljon enemmän. Mut tää Brando-koira anto mulle kauheesti märkiä pusuja ja vahti mua kauheesti koko ajan. Ja se nauratti mua, kun se oli niin hassu. Ja aika karvanen. 
Sit sillon samana iltana mä menin kiltisti ajoissa nukkuu, mut en ymmärrä miks äiti ja isi oli niin ihmeissään, kun heräsin kolmelta yöllä valvomaan. Enhän mä nyt voinu nukkua, kun mua ei yhtään väsyttäny. Sit me isin kanssa vähän leikittiin lentsikkaa. Jostain ihmeen syystä äiti kuitenkin paketoi mut peiton alle pupun kanssa pötköttää, mut ei mua siltikään vielä väsyttäny. Joskus viideltä mun silmät ei enää pysyny auki vaan mä sit kummiskin nukahdin. Äitiä ja isiä kyllä väsytti aamulla kauheesti. Mäkin sit torkuin aamulla pitkään. 
Oon myös leikkiny paljon mun siskojen kanssa. Ne aina kilpailee kumpi saa leikkiä mun kanssa ja se isompi ottaa mut aina sen omaan huoneeseen vähäks aikaa. Siellä on hirmu kivat verhot, mä tykkään aina tuijotella niitä. Ja siskon sylissä on kiva jutella. Se myös aina vie mut kattoo jonkun vauvan kuvaa jostain seinästä. Tai en mä tiiä mikä sen nimi on. Jostain syystä siellä on kyllä mun siskokin vaikka en kyllä ymmärrä miten, kun mähän oon mun siskon sylissä. 
Huomenna me mennään kuulemma neuvolaan kuuntelee oonko mä kasvanu tarpeeks. En mä nyt kovempaakaan vauhtia voi kasvaa, kun mitä jo kasvan. Mä syön jo nyt niin paljon kun jaksan. Ihme tyyppejä noi mun äiti ja isi, kun miettivät tollasia juttuja. 
Mut hei, nyt mä jatkan mun juttuja äitin ja isin kanssa. Jutellaan taas! 

Mitä muille vauvakavereille kuuluu?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.