Hae
Colour Outside the Lines

Tämän viikon touhuja

Käytiin B:n kanssa shoppailemassa alkuviikosta ja B halus päälle uuden liivin, jonka joulupukki toi. Oli niin ylpeä ton liivin nallekorvista vielä. Shoppailusta onkin tullut meidän yhteinen harrastus. Käydään kiertämässä kirpparia viikottain ja B on helppo shoppailukaveri, kun aina jos kysyy jostain otetaanko vai ei niin vastaus on ”MINÄ TYKKÄÄN, LAITETAAN KÄRRYYN!”.
Ukilta saatiin myös tollanen fischer pricen laulava potta, mutta koska meillä on jo punainen Baby Björnin potta, niin käytetään tosta potasta vaan korokeosaa. Plus mulla ja J:llä (ja luultavasti myös Lissulla) menis hermot siihen potan rallatteluun. 
OOTD: housut, paita ja koru: Gina Tricot, sukat Gant ja meidän ihana matto Vallila.
Koska meidän nurkilla ei ole Starbucksia niin pitää sitten kotona tyytyä kaupasta saatavaan frappuccinoon. 
Oli pakko ostaa tulppaaneja, kun cittarista oli ne tarjouksessa. On ne vaan niin ihania -ja niin on minun Lisbekin❤️

Nyt on sitten vihdoinkin suojattu minunkin puhelin. Ostin dna kaupasta puhelimeen suojakotelon ja näytölle pleksin, ettei menis taas näyttö rikki. Olisin halunnu pinkin kotelon, mutta siellä oli vaan valkoinen, joten oli sitten pakko siihen tyytyä. Noh, ostan sitten joskus jonkun söpön.

Nyt sitten odottelenkin täällä kysin naisten akuuttipäivystyksessä lääkäriä, kun alinta leikkausarpee jomottaa. Oon täällä jo sen kaks tuntia odotellu ja kuullu vauvankin tuolla salissa syntyvän. Voisi jo pikkuhiljaa se lääkäri tulla… 
-S

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.