Hae
Colour Outside the Lines

Littlest Pet Shop

Lissun lempileluja on tällä hetkellä ehdottomasti Littlest Pet Shopit. Mutta vain ne vanhat mallit, joilla pää heiluu eivätkä uudet, joilta päät irtoavat kokonaan. Lissu onkin itse kasvattanut kokoelmaansa kirppareilta ja ennen uudistusta kaupasta ja meiltä löytyy kotoa 170(!) erilaista tuollaista pientä ötökkää. 
Vanhojen petsien hinnat on tällä hetkellä pilvissä, koska niitä ei saa enää mistään kaupoista. Siksi olenkin Lissun antanut niitä ostaa itselleen, kun on hyvään hintaan löytänyt. Myyköön joskus ne sitten pois tai antakoon B:lle leikkeihin. 

Ja ihaninta tässä on minun mielestä se, että Lissu edelleen leikkii. Hänellä on monta kaveria, jotka eivät enää leiki vaan meikkaavat päivät pitkät. Minä kannustan lapsiani olemaan lapsia niin pitkään kuin he itse haluavat. 
Onko teidän lapsilla lempileluja? 

3 kommenttia

 1. Unknown kirjoitti:

  Tuo on muuten niin totta, että "nykylapset" lopettavat aikasiin leluilla leikkimisen.
  Minusta lapsi saa leikkiä niin pitkään leikityttää 😀 Inkan lempileluina on dublot & nuket.
  Aino tykkää kotileikki jutuista. 🙂

 2. Unknown kirjoitti:

  Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

 3. Susanna kirjoitti:

  Meilläkin B tykkää dubloista, nukeista, poneista ja kotileikkijutuista. Minun mielestä lapset saa olla lapsia niin pitkään kuin haluaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.