Hae
Colour Outside the Lines

Gloria Fashion Show 2018

Olen halunnut mennä Gloria Fashion Show-tapahtumaan varmaan viimeisen kymmenen vuotta. Muoti ja vaatteet ovat olleet aina minulle tärkeitä vaikka nykyään en arkena välttämättä kovin asuihini jaksakaan panostaa. Luen kuitenkin muotilehtiä ja seuraan trendejä. 
Päätimmekin tänä vuonna lähteä ystäväni Katjan kanssa Glorian muotinäytökseen ja viettää samalla tyttöjen viikonlopun Helsingissä. Ostimme liput ennakkoon ja se kannattaakin tehdä muuten ajoissa, koska meinasimme jäädä ilman lippuja miettiessämme lähtöä vähän liian pitkään. 
Tapahtuma järjestettiin Helsingissä Kaapelitehtaalla. Sinne pääsee helposti sekä metrolla että ratikalla ja tämmöinen turistikin osasi suunnistaa paikalle. Se tosin ei ollut huiman vaikeaa, koska tapahtumaan oli menossa niin paljon muutenkin porukkaa, että olisi voinut vain seurata muita. 
Tapahtumassa oli kaksi aluetta. Etummaisena oli iso tila, jossa oli yhteistyökumppaneiden pisteitä. Kävimme Katjan kanssa laitattamassa hiuksemme, huulimeikissä ja ottamassa kaverikuvia. Saimme myös maistella homejuustoa ja uutuusviiniä. 
Menimme paikalle juuri ennen näytöksen alkua eli kello 19 kuten lipuissamme luki. Näytös siis alkoi heti kello 19 ja me menimme paikalle noin viittä vaille. Emme tienneet, että paikalle olisi voinut mennä jo hyvissä ajoin kiertämään eri pisteitä ja näin ehtiä istumaan ja katsomaan näytöstä. Näin ollen kaikki istumapaikat olivat siis jo menneet, kun pääsimme saliin. 
Päätimme sitten jäädä kiertämään pisteitä hetkeksi, koska tilassa oli todella vähän ihmisiä näytöksen alettua eikä mihinkään tarvinnut jonottaa. Saimme rauhassa käydä kuvissa, maistella juustoja ja käydä laitattamassa hiuksiamme. Jos joskus menemme tapahtumaan uudestaan, menemme paikalle kyllä jo huomattavasti aiemmin. 
Näytöksestä meillä siis jäi alku katsomatta, mutta pääsimme onneksi katsomaan näytöstä seisaaltaan ja näimme ne kaikista parhaat palat. Näytöksen olisi avannut Ellinoora ja se jäi hieman harmittamaan, kun en esitystä nähnyt, mutta onneksi laulu sentään kuului toisellekin puolelle. 
Elnett-hiuspiste oli ihanasti sisustettu.
Elnett-hiuspiste oli ihanasti sisustettu.

Tämä asu oli kyllä ihan huikea. Täytyy varmaan keksiä uusi tilaisuus, jossa pääsen sitä käyttämään.
Tämä asu oli kyllä ihan huikea. Täytyy varmaan keksiä uusi tilaisuus, jossa pääsen sitä käyttämään.

Paikalla oli Maybellinen huulipunabaari, josta jokainen sai omalla nimellä varustetun huulipunan mukaansa.
Paikalla oli Maybellinen huulipunabaari, josta jokainen sai omalla nimellä varustetun huulipunan mukaansa.
Paikalla oli monta erilaista kuvausseinää. Tässä Maybellinen versio.
Paikalla oli monta erilaista kuvausseinää. Tässä Maybellinen versio.
Oli ihan mahtavaa saada kaverikuvia mukaan, koska harvemmin niitä tulee enää itse teetettyä.
Oli ihan mahtavaa saada kaverikuvia mukaan, koska harvemmin niitä tulee enää itse teetettyä.
Kuvasta kreditit Katjalle. Mallit oli parhaita ja jammailivat musiikin tahtiin catwalkilla.
Kuvasta kreditit Katjalle. Mallit oli parhaita ja jammailivat musiikin tahtiin catwalkilla.
Näytöksen jälkeen oli vielä aikaa kiertää pisteillä, mutta silloin porukkaa oli ihan älyttömästi ja lähdimmekin pois aika nopeasti näytöksen jälkeen. Saimme mukaamme kivat kassit, joissa oli mukana muun muassa Maybellinen uutuusripsari.
Tilaisuus oli ihan mahtava ja todellakin mennään uudestaan, jos se on mahdollista joku vuosi. Oli ihanaa käydä tuulettumassa ihan aikuisten kesken. 

Oletko sinä käynyt joskus Glorian muotinäytöksessä? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.