Hae
Colour Outside the Lines

Viime viikonlopun touhut

Meillä oli kiva ja aika tavallinen viikonloppu ja ajattelinkin esitellä meidän viikonlopun touhut. Aloitin viikonlopun perjantaina käymällä ostoksilla Lidlissä ja K-Citymarketissa, koska jääkaappi ammotti tyhjyyttään. Kävin myös Vivian vasu-keskustelussa ja kävimme Vivian kanssa sen jälkeen etsimässä talvivaatteita, jotka löysimmekin kivasti puoleen hintaan. 

Oltiin oikeastaan koko viikonloppu vain kotona ja siivottiin, pestiin pyykkiä ja lapset halusi siivota huoneestaan leluja kirppikselle myyntiin. Saatiinkin niistä suurin osa myytyä ja he saivat niistä kivasti taskurahaa. Lauantaina teimme itse hampurilaisia ja kävin illalla ystäväni Katjan luona istumassa iltaa ja katsoimme eteenpäin Will&Grace-sarjaa, jota olemme seuranneet yhdessä. 

Katjan ihanan värikäs asunto.


Katsottiin sunnuntaina koko perheellä Melissaa lukuunottamatta Disney+ suoratoistopalvelusta uusi Pixarin elokuva Eteenpäin, joka oli kyllä hauska ja viihdytti jopa 4-vuotiasta.Sunnuntaina tein pitkästä aikaa lapsille lettuja aamupalaksi. Illalla vietimme isäni synttäreitä ja Jani leipoi sinne kakun. Kakku oli viljaton ja Vivia söikin sitä innolla. Ihanaa, kun meidän lapset tykkää täytekakusta, koska olen huomannut, että usein juhlissa täytekakku ei useille vieraille edes maistu. Jotenkin meidän perinteisiin kuuluu aina täytekakku. 


Teinikin oli ahkerana ja kävi ystävänsä kanssa sekä lauantaina että sunnuntaina haravoimassa mummilan pihassa. Yllättivät tällä sekä meidät että mummin ja ukin. 

millaisilta teidän viime viikonlopun touhut näytti?

 

LUE MYÖS:

Tunti tunnilta teinin kanssa Tukholmassa

 

TULETHAN SEURAAMAAN MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.