Hae
Colour Outside the Lines

mitä Hoplop synttärit maksaa?

Meidän keskimmäinen on käynyt tänä keväänä varmaan kymmenillä synttäreillä eri aktiviteettipuistoissa ja yksillä synttäreillä hän kävi Hoplopissa. Tämän innoittamana hän halusi itsekin pitää synttärit siellä ja nyt avaankin teille vähän mitä Hoplop synttärit maksaa?  

Keskimmäinen täytti 11 vuotta helmikuussa ja hän piti synttärijuhlat Kuopion Hoplopissa. Minimivaatimus vieraiden määrälle oli 7, joten 11-vuotias kutsui kuusi kaveria paikalle. Aluksi hän oli kai suunnitellut kutsuvansa muutaman vähemmän, mutta keksi kuitenkin helposti kutsuttavia. Paikalla piti olla myös aikuinen ja Jani meni mukaan synttärijuhliin. 

Kuopion Hoplopissa on eriteemaisia huoneita, joista valita ja meidän keskimmäinen valitsi diskohuoneen, koska siellä sai laittaa pyörimään oman musiikin puhelimesta (luulen, että hän oli käynyt tässä huoneessa synttäreillä aiemminkin). Huoneen valinta ei aiheuttanut mitään lisäkuluja. Huoneen sai käyttöön tunniksi, mutta Hoplopissa sai olla pidempäänkin. Sisäänpääsymaksuun kuuluva aika taitaa olla neljä tuntia, mutta me järkättiin synttärit 18.30 ja Hoplop-menee kiinni kahdeksalta, joten huoneen luovutuksen jälkeen aikaa oli vielä puoli tuntia jäljellä. 

mitä hoplop synttärit maksaa? 

Juhliin kuuluu tarjoiluksi jäätelöpallokakku (jossa oli kynttilät), popcornia, karkkeja sekä vettä ja mehua. Lisäksi voisi ostaa jäähilejuomaa tai donitseja lisähintaan. 

Meidän 11-vuotias halusi tuon donitsimenun. Arkisynttärit 7 hengen synttärit torstai-iltana maksoi 9€ per lapsi eli 63€ ja donitsimenu oli 7,90€ per lapsi, joka lisäsi hintaan 55,30€. Valittavana olisi ollut myös suolainen menu, johon kuuluisi kinkku-juusto Foccacinaa sekä dippikasviksia. 

Meiltä synttärit maksoi siis yhteensä 118,30€. Varauksen yhteydessä piti maksaa varausmaksu 50€, joka hyvitettiin tuosta loppusummasta juhliin tullessa. Ihan hyvä hinta meidän mielestä, kun lapset pääsi kuitenkin riehumaan myös Hoplopiin, joka yleensä maksaa melkein 25€ per nenä. 

Ainakin just nyt on tuolla Hoplopin sivuilla koodi LYSTIPASSI, jolla saa kuukausipassin synttärisankarille juhlien jälkeen. Meidän synttäreiden aikaan sitä koodia ei joko ollut tai sitten ei sitä vaan huomattu. 

Me ei otettu ollenkaan ohjattua ohjelmaa, jota olisi ollut myös lisämaksusta tarjolla. 4,50€/lapsi olisi saanut aarrejahdin (näitä oli kaksi erilaista), jonka palkintona olisi ollut kaikille 2 polettia. Kuopiossa ei kuitenkaan poletteja voi käyttää kuin sähköautoon. Ja vapaa leikki oli 11-vuotiaille ihan tarpeeksi mieluisa aktiviteetti. 

11-vuotias tykkäsi synttäreistä tosi kovasti ja oli sitä mieltä, että pitää synttärit tuolla ensikin vuonna. Katsotaan miten mieli muuttuu, kun tuntuu aina muuttuvan joka viikko. Näitä synttäreitäkin kerettiin suunnitella varmaan viiteen paikkaan ennen kuin hän keksi tämän. 

Kaiken kaikkiaan yllätyttiin miten edulliset noi synttärit oli. Joo, kyllähän 120€ on paljon rahaa, mutta helposti synttäritarjoiluihin kotonakin uppoaa paljon eikä kotona ole samalla lailla tekemistä. Plus mä ainakin olin elänyt siinä uskossa, että ne synttärit maksaa helposti yli 200€. 

tiesitkö mitä hoplop synttärit maksaa? 

 

TULETHAN SEURAAMAAN MUA JA MUN ARKEA MYÖS INSTAGRAMIN PUOLELLA @SUSANNARIITAKANGAS 

LUE MYÖS: 

My Little Pony synttärit vol 2

Star Wars-teemasynttärit 1-vuotiaalle

Mikki Hiiri-synttärijuhlat 2-vuotiaalle

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *