Hae
Colour Outside the Lines

Tilattiin Lego-kukkakimpuille ”vettä”

*Sisältää mainoslinkkejä

Kerroin aiemmin, että sain Janilta ystävänpäivälahjaksi kaksi Lego-kukkakimppua. Saatiin viime syksynä Janin työpaikalta häälahjaksi Marimekon Urna-maljakko, johon nämä kaksi kukkakimppua meni täydellisesti ja aloimme pohtia, että maljakkoon olisi kiva saada Lego-kukkakimpuille ”vettä” tai jotain sen tapaista.

Pohdittiinkin pari iltaa mikä näyttäisi kivalta maljakossa vetenä. Mietittiin eka Lego minifiguurien päitä kirkkaina versioina, mutta hylkäsimme ajatuksen, koska ne olisivat tulleet todella kalliiksi. Päädyimme tilaamaan läpikuultavia sinisiä pyöreitä 1×1 palikoita, joissa on reikä keskellä. Mietittiin myös kirkkaita palikoita, mutta tilattiin nyt ensin testimielessä pelkkiä sinisiä.

Oli muuten aika tuskallista miettiä millä nimellä näitä palikoita saa *Legon Pick a Brick-palvelusta haettua. Nimi oli Round Brick 1×1 ja väri transparent blue, jos joku yrittää myös etsiä tällaisia.

Me vertailtiin hintoja sekä Legolta että Bricklinkiltä, jossa ihmiset myy sekä käytettyjä että käyttämättömiä palikoita. Legon omassa verkkokaupassa nämä olisi maksaneet 0,06€/kpl, Bricklinkillä puolet vähemmän. Koska me tarvittiin palikoita aikamoinen määrä, oli meidän järkevämpää tilata nämä Bricklinkiltä. Myyjä oli Saksasta ja myi uusia palikoita. Mietittiin, että hän luultavasti käy ostamassa Legon tehtaanmyymälästä palikoita kilotavarana, koska Saksassa on sellainen (ja ainakin Tanskassa myös).

Oli muuten tosi vaikea arvioida montako tuollaista palikkaa maljakkoon tarvitsee ja Jani laski jopa maljakon tilavuutta tätä pähkäillessämme. Lopulta tilattiin 3333 palikkaa, koska näin ollen hinta palikoille oli 99,99€. Toimitusmaksu oli 11,90€ ja toimitusvakuutus oli 2,50€, mutta tulleja ei tilaukseen lisätty, kun tilasimme Euroopan sisältä. Toimituksessa olisi kestänyt pari viikkoa, mutta meidän tilaus jäi toimitusyhtiöiden lakon vuoksi jumiin johonkin ja odottelimme pakettia yli kuukauden, kunnes se sitten löytyi jostain.

Tilaamme ehkä vielä jossain vaiheessa sinisten sekaan kirkkaita palikoita, tai sitten lisää sinisiä, koska maljakko jäi vielä aika vajaaksi. Tykkään siitä kyllä kovasti noinkin, joten katsotaan mihin tulokseen päädymme. Maljakko on ihana väripilkku meidän kotona kirkkaiden väriensä ansiosta. Mun asetellessa kukkia maljakkoon takaisin keittiönpöydän ääressä, 6-vuotias tuli ihastelemaan maljakkoa ja oli sitä mieltä, että sen täytyy ehdottomasti olla pöydän keskellä. Ihana ajatus, mutta toteutuskelpoinen vasta muutaman vuoden päästä, kun lapset on isompia eikä räpellä kukkia koko ajan syödessään.

Nyt haaveilen Legon *orkideasta, joka meiltä vielä puuttuu, kun sain Lego-kukkakimpuille ”vettä” . Legoissa on se paha puoli, että rakenteluun jää koukkuun.

Tykkäätkö sä rakentaa legoja?

 

TULETHAN SEURAAMAAN MUN ARKEA JA LEGO-RAKENTELUJA MYÖS INSTAGRAMIN PUOLELLE @SUSANNARIITAKANGAS

LUE MYÖS: 

Sain Legon kukkakimput ystävänpäivälahjaksi

Tukholman Lego Store

Kuinka Tukholman Mall of Scandinaviaan pääsee?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *