Hae
Colour Outside the Lines

uusi lamppu ja joulukorttien askartelua

Tänään aika meni oikeastaan ystävän luona vieraillessa ja Ikeassa kiertäessä. Käytiin ostamassa keittiöön lamppu ja nyt J:llä onkin hyvin puuhaa sitä kasatessa.

Minä oon lähinnä vaan kattonu vierestä ja kirjotellu joulukortteja. Lissulla on kasa ite tehtyjä kortteja menossa kavereille, mut mä oon ollu laiska ja käyttäny vanhoja kaupasta ostettuja kortteja pois. Lähinnä kyllä myös siksi, että haluaisin saada ne pois laatikoista pyörimästä ja kaikki kortit on kyllä ollut omaa silmää miellyttäviä.

Tänään alkokin sit dressember mun osalta eli kampanja, jolla lisätään tietoisuutta ihmiskaupasta ja kerätään rahaa sen vastaseen työhön. J osallistu movemberiin nii nyt on mun vuoro osallistua dressemberiin. 
Huomenna menenkin sit jouluostoksille. Can’t wait! <3
-S

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.