Hae
Colour Outside the Lines

Ystävänpäivänä laatuaikaa esikoisen kanssa

Käytiin Lisben kanssa ystävänpäiväretkellä kahdestaan. J oli vähä pettyny ku en ekaa ystävänpäivää viettäny sen kanssa, mutta onhan niitä vielä monta edessä ja Lisbe kaipaili jo vähän äititytär-aikaa tän kaiken häslingin keskellä.

Mentiin Onnibussilla Helsinkiin. Oltiin aamulla jo tosi aikasin perillä ja koska hotelliaamiaiset oli niin tyyriitä ja niitä olis pitäny jaksaa odotella yli tunti, joten ostettiin sitten liput lähijunaan ja bussiin ja mentiin Tikkurilan kautta lentokentälle. Kaikki minut tuntevat arvaavatkin miksi juuri sinne mentiin. Starbucks aukee jo joskus seitsemän pintaan, joten istuttiin Lisben kanssa siellä sitten aamupalalla reilu tunti. Starbucksilla sattu vielä olemaan ystävänpäivän kunniaks kaakaot ota kaks, maksa yks. 

J osti Lisbelle liput Disney On Iceen synttärilahjaksi, joten seuraavana olikin se vuorossa. Tämä oli jo meidän kolmas kerta ja ihan yhtä taianomainen se oli vieläkin. Ihan sairaasti oli hinnat noussu niissä kaikissa oheistuotteissa, mutta niin kai ne joka paikassa nousee. 

Ariel on minun lemppari(niinkuin kaikki varmaan on jo arvannu) ja tänä vuonna siellä olikin Pieni Merenneito, Kaunotar ja Hirviö, Kaksin karkuteillä ja Frozen esiintymisvuorossa. Eli oikeastaan kaikki meidän lempparit. Aladdin olis vielä ollu kirsikka kermavaahdon päällä. 

Hartwall Areenalta mentiin sitten junalla takaisin Helsingin keskustaan ja käytiin Finnkinolla katsomassa uusi Paddington-elokuva. Ajattelin nukahtavani sinne saliin, koska väsytti jo valmiiksi niin paljon, muta elokuva olikin tosi hyvä ja mukaansatempaava. 

Burger King täytti meidän vatsat taas kerran. Lisbe sai päättää missä syödään ja sinne piti päästä. 

Kampissa oli myös Domino-kampanja, jossa pideltiin kädessä 3D-tulostimella tulostettua dominokeksiä. Saatiin sieltä mukaan dominokeksejä, joita minä rakastan yli kaiken, joten pakkohan meidän oli mennä sinne kuvaan. 

H&M oli järjestänyt asiakkaille photobooth  kopin, jossa pääsi ottamaan ystävänpäivän kunniaksi kaverikuvia (ilmaiseksi vielä kaiken kivan lisäksi) ja pakkohan sinne oli mennä kuvattavaksi. Kuvia sai mukaan kotiin kaksin kappalein ja ottamalla kuvan instagramiin ja laittamalla hashtagiksi #HMYstävänpäivä, osallistui arvontaan, jonka palkintona oli viidelle 100 euron lahjakortti. Ja me voitettiin!! En ikinä voita mitään, joten se oli todella kiva yllätys. 

Loppuilta oltiinkin tosi väsyneitä ja bussimatka kotiin nukuttiin melkein kokonaan. Oli aika rankka reissu, mutta oli tosi kivaa ja sehän se on tärkeintä. Voi lapsi ainakin isompana muistella, että äitin kanssa oli kivaa. 
-S
Ja ainiin, J oli ostanu mulle ystävänpäivälahjan. Helmiä<3 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.