Hae
Colour Outside the Lines

Viikkokatsaus 22/15

Anteeksi, tämä tulee viikon myöhässä, koska olen lukenut pääsykokeisiin ja ollut kamalan väsynyt. 


Maanantaina alkoi personal trainerin tekemä viikko-ohjelma ja ensimmäisenä vuorossa oli lenkki peruskestävyyssykkeellä. Kävelin tuohon lähikirpparilla, koska siihen oli juuri sopiva matka mikä oli käsketty kävellä ja meinasin mennä ostoksille, mutta koko rakennus tyhjennettiin melkein heti ovesta sisään astuttuani. Ilmeisesti siellä oli joku palohälytys jossain päin rakennusta. 
huppari/hoodie H&M, toppi ja housut/top and pants Gina Tricot,
lenkkarit/running shoes Adidas

Tiistaina kävin ruokakaupassa ja aika terveelliset oli ostokset. Vaikeaa tämä terveellisesti eläminen kyllä on, kun koko ajan tekee mieli jotain sokerista. Ja olen kyllä kieltämättä repsahtanutkin pariin (tai useampaan) otteeseen. Kävin myös salilla ja ihmeen hyvin sujui tuo treeniohjelma. Olin varma, että kun sinne yksin menen, niin liikkeet tuntuvat liian vaikeilta, koska pt ei ole vahtimassa, mutta kun ajatuksen piti treenissä, oli treenaaminen itseasiassa aika helppoa. Illalla B löysi vielä uuden kaverin. 

Keskiviikkona Lissulla oli kevätjuhla koulussa ja oli Lissun luokan vuoro esiintyä. He olivatkin valmistelleet tanssin, jonka tanssivat Robinin Parasta just nyt-kappaleen tahdissa. Ohjeena oli laittaa päälle iso t-paita ja lippalakki. Mummi oli jostain kaivanut Lissulle vanhan Radio Novan t-paidan. 
Torstaina Lissulla oli masu kipeänä ja käytiin lääkärissä. Reipas tyttö kävi sitten myös verikokeissa. Ihana, kun on jo niin iso lapsi, ettei verikokeista tarvii aloittaa kauheaa tappelua niin kuin ennen. Mahakipu meni onneksi ohi parissa päivässä. Sain postin mukana myös kutsun KYSin fysiatrille. Sinne pääsyä olikin odoteltu tässä jo useampi vuosi. Aiemmin lääkärit eivät oikein kirjoittaneet minulle sinne lähetettä, mutta vihdoinkin työterveydessä tajusivat, ettei tästä tule mitään, kun käsi on niin kipeä, että astiatkaan enää pysy käsissä. Kävin myös töissä myymässä Veikkauksen pelejä ja illalla vielä askartelin kortteja, joista en vielä tiedä mihin ne käytetään. Ehkä esimerkiksi ristiäiskutsuiksi joskus tulevaisuudessa?

                                       


Perjantaina kävin jo heti aamusta salilla, jota en siis ikinä olis itsetäni uskonu, koska oon niin älyttömän aamu-uninen. Ihan kiva oli kyllä, kun treeni oli sit jo tehty ja sai rauhassa tehdä kaikki muut päivän askareet. Mentiin J:n kanssa sitten luovuttamaan verta aamupäivästä yhdessä, mutta minun matka tyssäsi siihen, että hemoglobiini oli liian alhainen -114. Se taitaa osaksi selittää miksi väsyttää niin älyttömästi koko ajan. Olin kyllä jo aloittanut alkuviikosta uuden monivitamiinin, joten en sitten vielä saanut muuta apua siihen. Seuraavalle viikolle oli sovittu jo verikoeaikakin, joten soitin sitten työterveyteen, että voisiko verikokeeseen lisätä kontrollin hemoglobiinista. Haettiin Lissu koulusta ja mentiin lounaalle kiinalaiseen pitkästä aikaa. Siellä voisi kyllä syödä itsensä niin ähkyyn, ettei mitään järkeä. Pitäisi opetella tekemään itse noita kiinalaisia wok-juttuja. J leipoi vielä illalla porkkanasämpylöitä iltapalaksi. Nam!



Lauantaina lähdettiin Joensuuhun yhdeksi yöksi. J oli ihan innoissaan, kun ajettiin Ferrarin perässä. Olihan se hieno ja kulki kovaa. Ihanan kesäinen ilma oli ja ulkona niin vihreää. Käytiin Lissun kanssa puistossa leikkimässä ja kuvailemassa. Illalla käytiin kauniissa kodissa saunomassa ja siellä oli kaksi kissaa, joita Lissu paijaili koko illan. Kissat tuntui tykkäävän hellyydestä, joten oli molemmat osapuolet onnellisia. 

Neule ja hame H&M, toppi ja aurinkolasit Gina Tricot, 
tennarit Vans, kaulakoru Disneyland

Sunnuntaina käytiin J:n siskon synttärikutsuilla syömässä herkkuja. Askartelin aiemmin viikolla kortin. Jostain syystä nyt viehättää tuollaiset viirit. Kotimatka sujui kivasti ja J taisi lähteä vielä salillekin. 





Kuinka teidän viikko on sujunut? 


2 kommenttia

  1. titti // tittin elämää kirjoitti:

    Ihanan kesäisiä kuvia! Olis mielenkiintoista kuulla tosta personal trainer jutusta lisää 🙂 Ja makeanhimosta: Se on hirveää! Mä oon ollut tosi pahassa sokerikoukussa. Nyt on miehen kanssa oltu öö varmaan reilu kuukaus ilman jokapäiväistä karkkia ja kyllä on parempi ja energisempi olo. Mut sen päätöksen tekeminen vei aikaa ja repsahduksiakin sattui. Nyt on sit parina päivänä (iltana) viikonloppuna vedetty limua ja namuja ja tuntuu, että niistä tulee tosi nopeesti jo paha olokin. Oon huomannu, et jos syön makaroonia ja riisiä niin janottaa kamalasti ja alkaa tekeen mieli makeeta. En tiedä voisko johtua hiilareista? Salaatilla oon saanu sit makeanhimon ohi ja nyt sekin järkky himo on tosiaan väistynyt, kai elimistö on jo tottunut. Iltaisin kun hiukoo, niin on alettu syödä Pirkan paistovalmiita patonkeja, suosittelen! 🙂

  2. Susanna kirjoitti:

    Joo, pitääpä kirjoitella tuosta elämäntaparemontista vähän tarkemmin tulevissa postauksissa. Ja joo, toi makeanhimo on jotain ihan hirveetä. Nyt se kyllä alkaa jo vähän helpottaa. Ehkä tuo uusi dieettikin tekee sen. Tykätään kanssa noista paistovalmiista patongeista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *