Hae
Colour Outside the Lines
Kaupallinen yhteistyö

Mitä viedä tuparilahjaksi?

Kaupallinen yhteistyö: Sinituote

Kaupallinen yhteistyö Sinituote

Mun pikkuveli ja hänen avovaimonsa muutti meidän yllätykseksi lähemmäs meitä. Ollaan ihan innoissaan asiasta, koska aiemmin he asuivat tosi kaukana ja nähtiin hyvin harvoin. Varsinkin Melissa iloitsee, kun nyt enon luo voi mennä vaikka joka viikko (tai joka päivä!).

Hankittiinkin mun vanhempien kanssa yllätyksenä uuteen kotiin käytettynä pyykinpesukone ja keksin, että mikä olisikaan parempi tuparilahja sen lisäksi kuin uusi pyykinkuivaisteline, koska heillä ei sellaista vielä ollut.

Tämä Sinin uusi Compact kuivausteline on huippu kahden hengen talouteen, koska se menee pieneen tilaan myös silloin, kun ei ole käytössä.

Uusi kuivausteline on myös tyylikäs väriltään ja musta teline käy varmasti moneen kotiin. Tästä tuparilahjasta oli saajatkin innoissaan ja kiitollisia. Vien yleensä tuparilahjaksi ne perinteiset suolan ja ruisleivän, mutta luulen, että tästä on pidempään iloa.

Meille tämä teline olisi ollut ihan liian pieni, koska viisihenkisessä perheessä pyykkiä riittää tosi paljon, mutta veljelleni ja hänen avovaimolleen tämä oli kooltaan ihan varmasti passeli.

Vietkö sinä yleensä tuparilahjaksi jotain? 

Kaupallinen yhteistyö: Sinituote

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.