Hae
Colour Outside the Lines

Tämä on minun 17. äitienpäiväni

*Postauksessa näkyvät kakkukoristeet saatu Dr Oetkeriltä pr-näytteenä.

Sain esikoiseni 18-vuotiaana ja hän syntyi helmikuussa, joten vietin äitienpäivää ensimmäistä kertaa hänen vauvavuotenaan. Nyt hän on täyttänyt jo 16 vuotta eli tänään vietän äitienpäivää jo 17. kertaa.

Leivottiin Vivian kanssa eilen kakku, joka viedään tänään mummolaan. Vivialle kun ei käy vehnäjauhot niin viedään aina oma kakku mukana juhlimaan mennessämme. Vivia innoissaan koristeli kakkua apuna.

Oikaisin kyllä kakun teossa vähän, koska käytin pohjana Lidlin valmiskakkuseosta, vatkasin ja värjäsin kermavaahdon ja marengitkin tein Dr Oetkerin valmispussista. Oikein hyvä ja helppo kakku tuli siitä.

Minulla oli eilen illalla ihan hirvittävä migreeni, johon otinkin särkylääkkeen ja relaksantin. Nukahdin harvinaisen aikaisin eli jo joskus kahdeksan aikaan sohvalle, josta siirryin kymmenen aikaan sänkyyn. Heräsin kahden jälkeen pirteänä kuin peipponen, koska nukun normaalisti tosi huonosti ja ekaa kertaa pitkään aikaan nukuin kunnollista, syvää yöunta.

Valvoin sitten yöllä neljä tuntia, kun uni ei tullut. Nukuin kuudesta kahdeksaan, mutta silti aamulla olo oli onneksi ihan pirteä.

Sain aamulla aamiaisen sänkyyn ja ihania kortteja ja lahjoja. Pienin oli jopa osannut mallista kirjoittaa korttiin ÄITI ❤️ VIVIA.

Janilta en saanut lahjaa, koska sanoin haluavani Marimekon astioita, jotka voidaan käydä valitsemassa yhdessä. Suunniteltiin käyvämme kesällä Marimekko Outletissa, joten katsotaan sieltä mitä tarttuu matkaan.

Katsottiin aamulla lasten kanssa yhdessä hetki lastenohjelmia sängyssä, jonka jälkeen meikkasin ja kiharsin hiukset. Olipa ihana, kun oli energiaa siihenkin. En meikkaa kovin usein, koska huonosti nukutut yöt verottaa oikeasti voimia aika paljon. Toisaalta meikkaaminen piristää aina kummasti, joten pitäisi varmaan yrittää jaksaa meikata useammin.

Tänään ajateltiin ottaa rauhallisesti pelailemalla yhdessä ja käymällä mummolassa. Vanhempieni luona käydään varmaan vasta huomenna ja Janin äitiä nähdään keskiviikkona, kun Vivia lähtee mummin kanssa mökille.

Ollaankin kotona ensi viikonloppuna kolmisin teinin kanssa, kun Beakin lähtee äidilleen. Perjantaina me ollaan Janin kanssa menossa Kuopion Saanaan kylpemään ja syömään. Pitkästä aikaa päästään viettämään laatuaikaa kahdestaan ja ihana, kun uloskin uskaltaa mennä syömään.

Toivottavasti jokaisella on ihana äitienpäivä. Eilinen lapsettomien lauantai on varmasti ollut osalle raskas, mutta toivon sydämestäni, että tänään on kaikesta huolimatta ihan hyvä päivä❤️

Hyvää äitienpäivää ihan jokaiselle!

LUE MYÖS:

Äitiyden aakkoset

Ei tullut äitiä, ei tullut isää, vain itkua, kipua, surua lisää

TULETHAN SEURAAMAAN MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.