Hae
Colour Outside the Lines

Lastenhuoneen uusi hylly

Olin jo pitkän aikaa haikaillut B:n huoneeseen kirjahyllyä, koska kirjat ja osa leluista oli vaatekaapin ylähyllyllä B:n ulottumattomissa. Mietittiin pitkään Ikeasta STUVA-kaappia, koska meillä on olohuoneessa saman sarjan lelulaatikko, mutta sitten kuitenkaan en siihen niin kovin ihastunut, että sen olisin ostanut. 

Tämä hylly meinasi kotiutua meille jo aiemmin Ikean poistopisteestä, mutta joku muu onnekas kerkesi ennen meitä. Viime viikolla sitten bongasin nettikirppiksellä jollain sellaisen samaisen hyllyn, joka oli priimakunnossa ja se löysikin tiensä meidän kotiin. 
                    
Ja se sopi kuin nenä päähän B:n huoneeseen ja vielä juuri siihen koloon, johon olin sitä suunnitellut. Hylly syö sisäänsä aivan mahdottoman määrän leluja ja kirjoja. Hylly tuleekin varmasti olemaan B:n huoneen vakiokaluste aikuiseksi saakka, jos ei ihan vallan mieli muutu sisustuksen suhteen. 
                   

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.