Hae
Colour Outside the Lines

I went from zero to my own hero

Tässä parin päivän aikana oon jostain syystä saanu niin ihanaa vihaviestiä tuolla ask.fm:n puolella, että ihan sydäntä lämmittää. Oon kuullu mukavia haukkumanimiä, mut lähinnä mua vaan naurattaa.

Oon vihdoinkin oppinu, et ei oo mitään väliä mitä muut susta sanoo, kun ite tiedät ja uskot, että oot kaunis ja just sellanen ku pitääkin. Koska vaikka kuinka joku sua sanois huoraks tai rumaks, niin sillä ei oo mitään merkitystä, jos et usko niitä! 
Mulla oli joskus kauan sitten poikaystävä, joka rakasti mun haukkumista ja sitä, että se sai mut itkee. Siitä oli ihanaa solvata mua ja loppujen lopuks se sai mut uskoo, et en oo minkään arvonen. Vuosia uskoin siihen, mut nyt kun oon vihdoinki saanu itsetuntoni takas, en todellakaan anna KENENKÄÄN murtaa sitä! 
Plus oon nykyään oikeesti sitä mieltä (vaikka tää kuulostaaki itsekkäältä), et oon nätti sit meikillä tai ilman:) 
Joten ladies, uskokaa itseenne! 
-S

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.