Hae
Colour Outside the Lines

7 random kysymystä

Mikä on mielestäsi paras aika päivästä?

Mä rakastan aamuja, jos saan nukkua pitkään ja varsinkin nyt arkena, kun muut lähtee töihin/kouluun/päiväkotiin, niin nautin, kun kotona on hiljaista. Se on ihan parasta, koska meillä on tosi harvoin hiljaista. 

Kuitenkin paras hetki päivästä on se, kun kaikki tulee kotiin ja tehdään vaan niitä arkijuttuja. Mä yleensä teen ruokaa, Vivia katsoo Pikku Kakkosta, muut milloin mitäkin ja sit syödään kaikki yhdessä. Me ollaan nyt vähän lipsuttu tästä yhdessä syömisestä, joten pitäisi ottaa se taas paremmin tavaksi. Mikä on isoin heikkoutesi?

Suklaa ja ylipäänsä sokeri. Mähän voin siis syödä sokeria suoraan lusikalla purkista, jos iskee paha sokerihimo (tätä en tosin oo tehnyt moneen vuoteen, onneksi). 

Mut kyllä mä oikeasti sanoisin, että herkut on mun iso heikkous. Ja se, että asutaan ihan K-Marketin nurkalla, ei auta tähän himoon, koska vielä viisi minuuttia ennen kaupan sulkemista kerkeää ihan hyvin kauppaan, jos tekee mieli jotain. Mun on myös tosi vaikea hillitä mun herkkuhimoa. 

Mikä on isoin vahvuutesi?

Positiivisuus. En mäkään jaksa aina olla ihan yltiöpositiivinen, mutta yritän kuitenkin aina ajatella asiat positiivisen kautta. 

Esimerkkinä nyt tämä mun syöpädiagnoosi. Mä kyllä velloin siinä huonossa olossa muutaman päivän ja tottakai niitä epävarmuuksia nousee pintaan välillä, mutta oon kuitenkin nyt yrittänyt nauttia elämästä normaalisti ja olla mieluummin positiivinen kuin vain velloa surussa. 


Mikä on opettanut sinua elämässä eniten?

Äitiys. Minusta tuli äiti 18-vuotiaana yksin ja se opetti kyllä enemmän kuin mikään. Mun ei onneksi tarvinnut selvitä kokonaan yksin, koska mulla oli vahva turvaverkosto ja saatiin asua mun vanhempien luona ekat pari vuotta. Olin siis tosi onnekas siinä mielessä, mutta kyllä se pienestä ihmisestä huolehtiminen kasvatti ihan omalla tavallaan minua.

Mun esikoinen täyttää ensi vuoden alussa 18 vuotta ja hän on nyt monesti miettinyt, että miten ihmeessä mä selvisin, kun hän ei olisi ikimaailmassa vielä valmis hankkimaan lapsia. Mutta niin me vaan ollaan ihmiset erilaisia ja kai siinä se suomalainen sisu tuli esille. 


Mikä saa sinut vihaiseksi?

Ihmisten välinpitämättömyys. En avaa tätä nyt tän enempää, mutta se raivostuttaa usein. Onneksi minä tiedän, että jos ihmisiä ei kiinnosta olla osa mun elämää, niin mun elämä on parempi ilman heitä. 


Mistä paheestasi haluaisit luopua?

Laiskuudesta. Siis mä oon ihan superlaiska. Tiedän, että liikunnasta tulisi hyvä olo, mutta jotenkin se sohva vetää aina liikaa puoleensa. Meillähän on kotona crosstrainer, trampoliini ja nyt uusimpana myös kuntopyörä, mutta oon silti tosi laiska tekemään niillä mitään. 

Kuulemma kohdunpoistoleikkauksen jälkeen on tärkeää lähteä liikkeelle, joten toivon löytäväni liikunnan ilon leikkauksen ja kevään myötä. 


Mistä innostut eniten nykyään?

Siisteistä kaapeista. Siis niin hullulta kuin se kuulostaakin, mutta siisti koti on parasta mitä on. Mä oon karsinut meiltä tavaraa nyt useamman vuoden ja koko ajan myös ostetaan sitä hyvin paljon harkitummin, joten kotona on vihdoin aina suunnilleen siistiä. Meillä oli niin pitkään liikaa tavaraa ja aina sekaista, että se alkoi jo ahdistaa. 

Siis mähän näen sotkuisessa kodissa myös unia, joissa keräilen niitä tavaroita kassiin eikä ne vaan ikinä lopu. Tämänkin takia mä oon halunnut hävittää tavaraa. Nyt kun meillä ei ole edes sitä häkkivarastoa, niin tavaroista on pakko myös osata luopua. Ja se on muuten aika ihanaa, kun ei omista niin paljon kaikkea turhaa! 

 

Miten sinä vastaisit näihin random haastekysymyksiin? 

 

TULETHAN SEURAAMAAN MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA. SIELLÄ KERRON REAALIAJASSA MYÖS KOHDUNKAULAN SYÖPÄÄN LIITTYVISTÄ ASIOISTA.

 

LUE MYÖS: 

Mulla on kohdunkaulan syöpä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.