Hae
Colour Outside the Lines

2014 tiivistelmä

Viime vuosi oli yksi elämäni parhaista.

Alkuvuosi meni urheillessa ja ruokavalioo seuratessa ja en olekaan ollu vuosiin niin hyvässä kunnossa kuin sillon. Se on nyt ollutta ja mennyttä, mutta on hyvä tietää, että pienellä työllä voi näyttää siltä kuin sillon.

Ehkä parasta oli, kun Wanhojen tansseissa käyttämäni puku mahtui päälle, En ollut mahtunut siihen kertaakaan raskauden jälkeen. Aika löysällehän tuo narusysteemi jäi, mutta vetoketju mahtui kiinni ja mekko ei edes tuntunut mitenkään liian tiukalle. Uskomaton tunne!

Noh, sitten tuli henkinen kriisi ja kauheasti siitepölyä ja annoin itseni lipsua. Kesä meni sinänsä ruokavalion kannalta ihan hyvin, mutta liikkuminen jäi aika minimiin. Oli kyllä kiva kesä, Oltiin paljon rannalla (ja mä paloin punaseks ku rapu), käytiin Mileyn keikalla ja Lintsillä ja Santa Parkissa ja Weekendeillä ja Blockeilla.

Sain myös ensimmäisen kummilapseni, josta olen todella kiitollinen ja onnellinen. Ihana huomata merkitsevänsä jollekin niin paljon, että pyydetään kummiksi.

Oli kyllä huippu kesä. Mutta vielä huipumpi syksyn aloitus. Se kruunasi koko kesän, koska löysin elämäni rakkauden. Miehen, joka hassuttelee mun kanssa ja lähtee mun kanssa kaikkiin mun tempauksiin. Esim halloweeninä J:tä ei yhtään haitannu pukeutua tai leipoo mun kanssa.

Oon keränny aika hyvin parisuhdekiloja tässä suhteen alkupuolella, mutta onneksi se muuttuu nyt, kun vuosikin vaihtui. Tämän viikon oon vasta dietannut ja nyt on jo kaksi kiloa pudonnut! Ja sekin suurimmaksi osaksi pelkällä kalorien laskemisella. Tästä tulee vielä hyvä vuosi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.