Hae
Colour Outside the Lines

Klassisen asun jäljillä — farkkua, samettia ja helmiä

Olen jo pitkään halunnut jakaa teille asukuvia, mutta en ole koskaan tuntenut itseäni oikein luontevaksi kameran edessä. Tämän takia jaan yleensä kuvia vain lapsista ja pysyttelen itse kameran takana. Kadehdinkin hieman big mamas home-blogin Jenniä, joka näyttää niin luontevalta aina kameran edessä. 
Hätiin tuli juuri sopivasti ihana Salla, joka laittoi minulle viestiä, kun tarvitsi omille asukuvilleenkuvaajaa. Sallan edessä on helppo olla luonteva, koska olemmehan käyneet hänen luonaan kuvattavana useita kertoja ja esimerkiksi tuo blogin bannerin kuva on Sallan ottama. Oli myös tosi kivaa käydä jonkun kanssa kuvaamassa. Täytyy tehdä tätä siis useamminkin. 
Kerrankin minulla muuten kävi tuuri ja voitin Cubuksen Instagram-arvonnasta lahjakortin, jolla kävin sitten ostamassa itselleni farkkuhameen. Rakastin farkkuhameita, kun ne viimeksi olivat isosti muodissa ja omistinkin useamman. Jos meillä on joskus enemmän säilytystilaa, laitan joka vuodelta isoimmat muotijutut talteen ja kaivan sieltä esiin, kun ne tulevat taas muotiin. Tosin se ehkä vaatii samassa vaatekoossa pysymistä vuodesta toiseen, joka saattaa aiheuttaa vaikeuksia tällaiselle painon kanssa jojoilijalle kuten minä. 
Alan muuten päivä päivältä tykätä tästä hiusten väristä enemmän. Nyt olen antanut hiusvärin haalistua hieman alkuperäisestä ja käytän vain joskus sävyttävää hoitoainetta. Ostin sellaisen todella kirkkaan pinkin hoitoaineen, mutta taidan seuraavaksi ostaa purkkapinkin eli vaaleamman sävyisen hoitoaineen. Tykkään myös tuosta tummasta juurikasvusta, joka minulla tulee ihan omasta takaa. 
Näissä kuvissa oli vielä hieman viileää ja tuossa penkillä istuessani vähän palelin, mutta nyt viimeisen viikon on Kuopiossa ainakin ollut ihan kunnon helle. Alkaa olla jo vaikeuksia miettiä mitä ulos pukee päälleen, kun kaikessa tulee kuuma. Viikonloppuna lupasin viedä lapset rannalle, jos helle jatkuu ja kaikki ollaan terveinä. Jospa tuo kesä pysyisi tästä eteenpäin hyvänä eikä tarvitsisi alkaa kaivaa toppavaatteita takaisin kaapeista. 
Tuo kerrostettu helminauha on odotellut varmaan lähemmäs kymmenen vuotta kaapissa käyttöön pääsyä ja nyt rakastuin siihen kyllä uudelleen. Se toi kivan klassisen säväyksen asuun. 

Kaikki kuvat: Salla, editointi: Bella Photo
Kaikki kuvat: Salla, editointi: Bella Photo

Pusero: H&M
Farkkuhame: Cubus
Laukku: Gina Tricot
Korvakorut ja helminauha: H&M

Mitäs mieltä olette asusta? Haluatteko nähdä asujani jatkossakin?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.